Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Türk, sınav öncesi yaptığı açıklamada, "Gözümüzün bebeği, geleceğimizin teminatı olan yavrularımız uzun bir maratondan sonra bu hafta TEOG sınavında ter dökecek, öncelikle sınava girecek bütün öğrencilerimize başarılar diliyor, girecekleri sınavın kendilerine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Sınav öncesinde Salı günü itibari ile seçim otobüslerinin sınav bitinceye kadar anons yapılmayacağını söyleyen Türk, "Rabbim emeklerini zayi etmesin. Son olarak, sevdamız Kırşehir'i eğitimde bir marka haline getiren; öğrencilerinin başarısından başka bir beklentisi olmayan, bizlerin yetişmesinde en büyük paya sahip çok kıymetli öğretmenlerimize ve hizmetlisinden okul müdürüne kadar bütün eğitim çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Salı günü itibari ile seçim arbaları ve otobüslerinin sınavlar bitene kadar anons yapmayacaklarını ifade eden Milletvekili adayı Türk, "Yakın çalışma arkadaşlarımızla aldığımız karar doğrultusunda yaklaşmakta olan seçimler sebebiyle yürütülmekte olan kampanyalarda kullanılan anons araçlarımızı çocuklarımızın sağlıklı bir sınav geçirebilmesi amacıyla salı günü öğleden sonra sınav bitimine kadar kullanmayacağız. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim