BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Osmaniye'nin Hasanbeyli Belediye Başkanı Alparslan Koca, "2 yıl önce 14 işçinin belediyedeki alacaklarından dolayı hem makam hem de iki otobüsümüze icra konuldu. Biz göreve geldiğimiz ilk günlerde hemen bu borçların yapılandırma yapılıp ödeyeceğimizi söylemiştik. Bu sebepten dolayı belediyemizin makam aracı yoktu, kendi özel arabama biniyordum. Hizmet araçlarımız iki yıldır yediemin otoparkında yatmaktaydı. Çok şükür işçilerimizin alın teri olan, içerisinde avukatlık ve icra masraflarıyla birlikte 300 bin lira gibi bir borcu ödedik, çok şükür araçlarımızı geri aldık." dedi. 
İlçe halkına daha iyi hizmet vermek için belediye otoparkındaki hizmet araçları sayısını da artırdıklarını belirten Başkan Koca, "Göreve geldiğimiz günden bu yana icralık araçlarımızı, borçlarını ödeyip geri aldıktan sonra ayrıca bir adet kepçe, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan bir tane arazöz, Kadirli Belediyesi'nden bir adet çöp aracı ve yeni bir hizmet amaçlı arazi aracı aldık. Bunların birçoğunu kendi imkanlarımız ile belediyemize kazandırdık. Çok şükür borçlarımızı da bitirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha iyi ve güzel hizmeti halkımıza sunmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim