Özcan Yeniçeri, Mahsun Kırmızıgül'ün devletin katliam yaptığını iddia eden açıklamaları için "PKK yardakçılığı" dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programında Mahsun Kırmızıgül'ün Güneydoğu'da yaşananlar için devleti suçlamasına ilişkin açıklamaları değerlendirildi.

BEBEKLERİ KATLEDENLERE AKARYAKIT SAĞLIYORLAR

MHP'nin eski milletvekillerinden olan Özcan Yeniçeri, devleti katliamla suçlayanlar için "Bunlar PKK'nın yardakçıklarıdır, Çınar'da bebekleri katledenlere akaryakıt sağlayanlardır" dedi.

PKK'ya destek veren isimlere seslenen Yeniçeri şu şekilde konuştu:

BU ALFABENİN TERSİNDEN OKUNMASIDIR

"Cami yakıyorlar, tarihi eserleri tahrip ediyorlar, kütüphane yakıyorlar, okul yakıyorlar, ambulansı kurşunluyorlar, ambulans şoförünü katlediyorlar ve kitlesel olarak vatandaşları canlı kalkan olarak kullanıyorlar. Bunlar zalim olmuyor, bunlar demokratik haklarını kullanıyorlar. Ancak vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerini zulüm yapmakla suçluyorlar. Bu alfabenin tersinden okunmasıdır. Bu hainliğin mazereti olamaz.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

BUNLAR PKK'NIN AKARYAKITINI SAĞLAYANLARDIR

Bütün bu gerçekler karşısında hala güvenlik güçlerine, polise, Mehmetçiğe zalim diyenler, yanlış yaptığını söyleyenler, kitle katliamı yaptığını söyleyenler kelimenin tam anlamıyla söylüyorum, PKK'nın yardakçılarıdır, PKK'nın destekçileridir. Orada silahla Mehmetçiğe ateş eden, camiyi yakan Çınarcık'ta bebekleri katledenlerin akaryakıtını sağlayanlardır"

 

Editör: TE Bilisim