Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Habertürk ekranında yayınlanan ”Habertürk Gündem” adlı programın konukları CHP İstanbul Milletvekili Adayı Dursun Çiçek, MHP İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Aslan ve AKP İstanbul Milletvekili Adayı Metin Külünk oldu.
MHP'li Mehmet Aslan, Süleymanşah operasyonu eleştirerek bunu vatan hainliği olarak yorumladı.

AKP'li Metin Külünk ise Mehmet Aslan'ın sözleri üzerine, , "Sayın Aslan 1983 doğumlu bildiğim kadarıyla. Alpaslan Türkeş'in Temel Görüşler isimli kitabını okumasını tavsiye ederim. Merhum Alpaslan Türkeş'in başkanlık sitemi hakkında ne düşündüğünü okumasını tavsiye ediyorum... Süleymanşah operasyonunu anlaması için biraz zamana ihtiyacı var." dedi.

Külünk'ün bu ifadelerinden sonra söz alan Mehmet Aslan, "Ben Alpaslan Türkeş'in o kitabını 13 yaşında okudum. Ama sayın vekile şunu hatırlatmak gerek; Alpaslan Türkeş'in vatan hainleri için söylediklerini bir okusun. Bunu iyi bir etüt etsin. Vatan hainlerine ne yapılaması gerektiğini Türkeş'in nasıl dile getirdiğine iyi baksın. İkincisi 1979'lara gitmeye gerek yok. Siz daha 2005-2006'larda birilerinin zamanında hocası olan evlatlarının isim babası olan Necmettin Erbakan'ın dönemin Başbakanı şimdiki Cumhurbaşkanı Erdoğan için söylediklerine bir baksın.  

Necmettin Erbakan'ın 'bunlar benim öğrencimdi. Ama şimdi ne oldular? İsrail uşağı oludular' sözünü ben değil, 'benim hocam, profesörüm, evladımın isim babasıdır' diyen insanın hocası Necmettin Erbakan Recep Tayyip Erdoğan için söyledi. Onları daha çok izlesin." diyerek Külünk'e sert cevap verdi.

Külünk bu sözlerin arkasından bir şey söylemedi.

MOBİLDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim