BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 AK Parti ve CHP arasında yürütülen hükümet kurma çalışmaları bir türlü sonuç vermeyince, MHP milletvekilleri bir erken seçim ihtimaline göre kolları sıvadı. 7 Haziran seçimleri sırasında yürüttüğü başarılı kampanya ile dikkatleri üzerine çeken MHP Konya Milletvekili Sait Gönen, bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretler ile halkın nabzını tutmaya şimdiden başladı. Gönen bu ziyaretlerde hükümet kurma çalışmaları ve MHP’nin tutumu hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. 
SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ

Meclis’in tatil olması nedeni ile vatandaşlarla sık sık bir araya gelme imkanı bulduklarını ve bir seçim olacakmış gibi hazırlandıklarını söyleyen Gönen, “Seçimlerde milletimiz MHP’ye ana muhalefet olma görevi vermiştir. Bunu da layığı ile yerine getirecektir. Bu nedenle bizim öncelikli isteğimiz AK Parti ve CHP arasında bir hükümetin kurulmasıdır. Her iki parti de ‘Çözüm süreci’ denilen garabet hakkında aynı düşünüyor. Birisi oturup teröristlerle pazarlık yaptı. Bir diğeri de buna hiç bir zaman sesini çıkarmadı. Yani bir hükümet kurmalarında sakınca yoktur. Eğer bu olmuyorsa, milletin kendilerine verdiği görevi yerine getirmiyorlarsa, biz bir erken seçime de hazırız. Milletimiz olanları görmüştür. MHP’ye gereken desteği verecektir” dedi.

SANDIKTA DERS ALACAKLAR

Gönen, “Gittiğimiz yerlerde görüyoruz ki, milletimiz, Türkiye’nin terör ortamına çekilmesinden ve bunlara zemin hazırlanmasından son derece rahatsızdır. Bunların sorumluları, muhtemel bir erken seçimde sandıkta gereken dersi alacaktır. Hem oturup PKK ile pazarlık yapacaksın. Sonra da dönüp bütün bunlardan şikayetçi olacaksın. Bu çelişkinin herkes farkındadır” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim