MHP Genel Merkezi tarafından gece yarısı görevden alınan Salıpazarı MHP İlçe Başkanı Refaettin Karaca'nın yerine, hayatında MHP için hiç oy kullanmayan bir kişi ilçe başkanı olarak atandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisinde  yaşanan kongre savaşı, muhaliflerin görevden alınması gibi kaos ortamı devam ederken geçtiğimiz günlerde Salıpazarı İlçe Başkanı Refaettin Karaca'nın da bulunduğu beş ilçe başkanı görevden alındı.

 

MHP'NİN YANINDAN GEÇMEMİŞ

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Apar topar görevden alınan MHP İlçe Başkanı Refaettin Karaca yerine, hayatında MHP'ye hiç oy vermemiş hatta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında ağır eleştirilerde bulunan İsa Bircan, MHP Salıpazarı İlçe Başkanlığına atandı.  Eski Has Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevini yürüten İsa Bircan, Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un AK Parti'ye geçmesi ile partisi kapatılınca boşta kalmıştı. İlçede Refaettin Karaca'dan sonra boşalan koltuğa MHP yönetimi oturtacak bir isim bulamayınca MHP ile uzaktan yakından bağlantısı olmayan İsa Bircan'ı oturttu.

İLÇE HAKKI TEPKİLİ

MHP ile  hiç bir bağı olmayan, partiye üye bile olmayan, parti ve Bahçeli hakkında ağır eleştirilerde bulunun bir kişinin MHP İlçe Başkanı olarak atanması Salıpazarlı MHP'lileri kızdırdı. Bircan'ın ilçe başkanlığına atanması ile ilçeye kaos hakim oldu. Yeni atanan ilçe başkanının ilçede yaşanan gerginliklerden dolayı mazbatayı halen alamadığı ileri sürüldü.


FOTOĞRAFTA YER ALMADI

Dün, MHP İl Başkanlığı'nda ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıda Salıpazarı'na atanan ilçe başkanı İsa Bircan'ın olmaması, Salıpazarı ilçesinde olayların daha da vahim bir durumda olduğunu doğrular nitelikteydi.

Kaynak:samsundahaber.com


Editör: TE Bilisim