Başbakan MHP lideri Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan'Söylediklerim aslında bir yerlere bir duyurudur. Merak ediyorum yargı ne iş yapar'dedi.

İşte Başbakan’ın açıklamalarından ilgili bölüm:

“Milliyetçiyim diyen MHP Genel Başkanı önce gitsin milletin edebinden nasiplensin. Bütün başarısızlığına rağmen o koltukta oturuyor olabilirsin ama bütün mesele edep sahibi olabilmekte. Bu ülkede üniversite öğrencilerinin sokağa dökülmesine müsaade etmeyiz. Bahçeli her türlü tahrike başvuruyor. Kusura bakmasın bu millet sahipsiz değil. ‘Vur de vuralım, öl de ölelim’ diye bağıracaklar sen de genel başkan olarak‘Sabırlı olun, günü gelecek’ diyecek. Bahçeli ve onun muavini Kılıçdaroğlu sıcak koltuklarında oturacak diye biz kana müsaade edecek değiliz.

SÖYLEDİKLERİM DUYURU, YARGI NE İŞ YAPAR

Bahçeli’nin vatan sevgisini rakamlarla ortaya koyacağım. Bahçeli’nin hükümet ortağı olduğu dönemde 2001’de batırılan bankaların Türkiye’ye maliyeti 111 katrilyon o günün rakamıyla. Bu parayı biz ödedik. Sevsin sizin vatanseverliğinizi. Batsın sizin vatanseverliğiniz. Slogan atmakta çok iyi. Söylediklerim aslında bir yerlere bir duyurudur. Yargı ne iş yapar merak ederim…” 

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Odatv.com

Editör: TE Bilisim