Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanı'nda partisince düzenlenen mitingde, tarım kenti Edirne'deki çiftçiler gibi Türk çiftçisinin de ekonomik dar boğazda olduğunu savundu.
Seçimlerin, Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Türkiye, bir yol ayrımına gelmiştir. Bu seçim ile aziz milletimizin gelecek yüzyıllardaki kaderini belirlemek için milli bir şahlanış göstereceksiniz. Üzerinize geçirilen kefeni bir kader olarak kabul etmeyeceksiniz. Türkiye'nin bir çatışma ve kavga ortamına sürüklenerek tükenmesinin vebalini ortak olmayacaksınız" dedi.

"Seçime müdahaleler artıyor"

Bahçeli, milli hesaplaşmanın her ilde, her ilçede, her köyde 7 Haziran günü sandık başında yapılacağını kaydetti.

Seçimler yaklaştıkça siyasete müdahaleler olduğunu öne süren Bahçeli, şöyle konuştu:

"7 Haziran’a çok az bir süre kala siyasete gayri milli müdahaleler artmaktadır. Demokrasiden rahatsız olan odaklar gazete ilanlarıyla havuz medyası kanalıyla sürekli tahrik ve pislik üretmektedir. Bugün bazı yandaş gazetelerde tam sayfa ilanlar çıkmıştır. Bu ilanların Sivil Dayanışma Platformu tarafından verildiği anlaşılmıştır."

"MHP iktidara yürüyor"

Bahçeli, iktidar partisinin her geçen gün kaybettiğini, MHP'nin Türkiye'yi kurtarmak için iktidara yürüdüğünü belirterek, "Milliyetçi Hareket zalimlerin hakkından gelmek, mazlumların hakkını savunmak için kükremiş sel gibi, patlamış volkan gibi coşuyor" dedi.

"Bizimle yürümeye var mısınız?"

MHP'ye oy vermeyen seçmene de seslenen Bahçeli, şöyle konuştu:

"AKP’ye oy veren kardeşim, ülkemiz kötüye gidiyor. AKP, aldığı oyları kötüye kullanmış, Türkiye’yi enkaza çevirmiştir. AKP’ye destek veren kardeşim, ülken için, milletin için, vatanın için, geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yoktur, bunlarda ümit yoktur. CHP’ye ve diğer partilere oy veren vatandaşlarım, çağrım sizleredir, bu defa bizimle yürüyün. Kararsız duran, tercihini henüz yapmamış kardeşim, boşuna zaman kaybetme, MHP bil ki seninle, senin yanında. Bizimle yürümeye var mısınız?  Zalime karşı beraber miyiz? Haine karşı birlikte miyiz? Başkanlık sistemi düşleyen 17-25 Aralık çetesine, PKK’yla yeni anayasa planlayan zorbalara karşı aynı safta mıyız?"

Editör: TE Bilisim