Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
KİTAP FUARINDA MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKAR YAZARLAR, 
NİÇİN YILMAZ ÖZDİL VE UĞUR 
DÜNDAR KADAR İLGİ GÖRMÜYOR?


Türk İslam Ülkü'sünü savunan yeryüzünün ilk yazılı abideleri Göktürk kitabeleri iken;

Türkler İslamı kabul edip onu özlerine sindirdiklerine göre, ilk ayeti "Oku", ilk suresi "Kalem" olan mübarek bir dinin mensuplarına... Milliyetçi muhafazakarlara soruyorum.

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil gibi, bizim mahalleden de en az onlar kadar kitapları ilgi gören yazarların imza kuyruğunda izdiham yaşanmalıydı. Niye böyle değil?

Şairler-yazarlar yetiştiren iklim bizim mahallede biraz çoraklaştı.

Bazen dağlar görüyoruz... ulaşılmaz dağ silsileleri olan... oysa milli ruh ve mana iklimi, söylem ve hem de eylem olarak hayata yansımalıydı.

Siyaset kurumunun büyük-küçük saray sofralarında oturan; o ikram ve ikbale boyun eğenler, ne yazık ki daha baskın ve daha belirleyici olmuştur.

Kitabın ortasından konuşanların sayısının milyonları etkilediği günleri iple çekiyor ve dua ediyoruz. Siyasi kurtarıcılar önünde güvercin taklası atmadan, onlara rota tayin eden ilim ve istişare ehline şiddetle ihtiyaç var.

Allah Türk milletini korusun!

Editör: TE Bilisim