Mısır'ı izliyor musunuz?

Önce Mısır bir açıklama yaptı. 29 tane Türk casusu yakaladıklarını söyledi.

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Dün yeniden açıklama yaptılar. Bakan Yardımcısıydı. Bu Türk casusların Mısır'da terör yaratmak ve desteklemek için gönderildiklerini söylediler.

Ve nihayet bugün Cuma...

Bir camide patlama oldu ve en az 115 kişi öldü.

Önce deli saçması olarak bakıyorduk ama iş sanırız ciddileşecek.

Öte yandan bir diğer teori de de...

Reza Zarrab'ın Türkiye'deki en tepe isimden emir alıp IŞİD'i desteklediğini itiraf edeceği konuşuluyor.

Mısır işi bu yüzden garip geldi. Sanki başımıza çok ciddi bir çorap örülüyor gibi... Uluslararası camiada Türkiye aleyhine büyük oyunlar oynanıyor olabilir.

Mısır'ın Kuzey Sina eyaletine bağlı Ariş kentinde bir cami yakınında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 115 kişinin hayatını en az 75 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Son dakika bilgilerine göre Ariş kentinin batısındaki Ravza Camisi yakınında bir patlayıcının infilak etmesi sonucu 115 kişi öldü, 75 kişi de yaralandı.

Görgü tanıklarının açıklamasına göre saldırganlar Ariş kentinin batısındaki Bir el Abed'de bulunan El Ravdah camisine saldırdı.



BOMBAYI PATLATIP CAMİDEKİLERE ATEŞ AÇTILAR
Güvenlik güçlerini destekleyen cemaatin hedef alındığını söyleyen görgü tanıkları saldırganların bombalı saldırıda bulunduğunu ayrıca camidekilere ateş açtığını aktardı.
Mısırlı güvenlik kaynakları saldırıda onlarca kişinin öldüğünü ve yaralandığını aktarırken Mısır medyası 54 kişinin öldüğünü, 75 kişinin yaralandığını duyurdu.






Editör: TE Bilisim