Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Bu kanlı maceradan ülkemizin yöneticilerini geri çektirmeliyiz. Olay taze ve hemen barış(!) süreci ve provakasyon açıklamaları ile geçiştirilemez.
Müslüman kanının oluk oluk akacağı bu kanlı hesaplaşma kimin yararınadır? Her seferinde ayaklarının üstüne düşen, petrole sahip olan bölgeye yerleşen Emperyalist batı ve İsrail’dir.
Bölgenin batılılar ve truva atı İsrail tarafından dizayn edilme gayretleri bölgeyi kan deryasına çevirmiştir. Bu ülke küresel çetelerin bölgedeki senaryolarını barış diye takdim eden bir taşeron ülke değildir.
Bu ülke kurutuluş savaşında haçlılara direnerek örnek olmuştur. Bugünkü BOP eş başkanlığı ile ancak Truva ve taşeron örneği olur. Buda böyle bir millete ve ülkeye asla yakışmaz. 
İslam dünyasını sömüren kaynaklarına çöken azgın iştahlı küresel çete bölgeden elini acilen çekmelidir. ABD’nin kuyruğuna takılarak Suriye’ye savaş çığırtkanlığı İslam dünyasının doğal lideri bir ülkeye yakışmaz.
Türk milletinin bölgede son kale olma misyonu küresel çetelerin oyunlarına alet edilemez. Biz bütün bölge ülkeleri ve Müslüman halklarla kardeşiz. Tarihten ve inançlarımızdan gelen sağlam bağlarımız zedelenmemelidir.
Esad zalim kan döküyor da Öcalan karayılan PKK patlıcan mı satıyor? Yani çok sırıtan gülünç iki yüzlü yaklaşımla bu milletin geleceğini birlik bütünlük ve sınır güvenliğini riske etmeye başbakan'da olsanız kimi olursa olsun hakkı yoktur.
Bölge ülkeleri özellikle İslam dünyası kanlı haberlerle çalkalanıyor. Batılı haçlı Siyonist ülkelerin bölgemizden acilen eli çekilmelidir. Zalim Esad’ı bu millet kısa sürede yola getirir.
Bölge daha fazla ısıtılmamalıdır, ateşe atılmamalıdır. Irak ve Libya petrollerine kimlerin konduğunu üzülerek görüyoruz. İslam dünyasında farklı gerekçe ve tezgahlarla iğrenç müdahalelerle doğal kaynaklar gasp edilmekte adına kimyasal silah terör ve benzeri iftira gerekçesi gösterilmektedir.
Fas dan Endonazya ya kadar fakirleşen Türk İslam dünyası ve bölgemiz, mazlum garip çaresiz fakir bölge milletleri insan kaçakçılığı sonucu iş aş ve iyi bir gelecek için Meriç nehrinin kenarlarında can vermektedir. 
Bunun sorumlusu batılı fitne fesat merkezi İsrail ve ABD ve AB’dir. Türkiye hiçbir ülkeye mecbur mahkum ve Truva atı değildir. Lider ülke bu kafayla olunmaz. Herkes hesabını yeniden yapmalıdır. Bölgenin geleceğini daha fazla kanlı ale getirmeye kimsenin hakkı yoktur.
Bu konuda Türk milletine gerçekler birer birer anlatılmalıdır. Bu milletin ortak aklı olan milli iradeyi her türlü dış ve iç ilişkinin odağına koymak boynunuzun borcudur.
Editör: TE Bilisim