BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 YAŞADIKLARIMIZIN KISA ÖZETİ!..

ABD Atatürk'ün ölümünden sonra İnönü'nün Rus korkusu yüzünden Türkiye ile yapılan markajla ülkemize çökmüş ve cendereye sıkıştırmıştır. O dönem ve yapılan anlaşmalar gün ışığına çıkarılmadan işin sırrı çözülemez.

İnönü ne kadar ABD mandacılığını savunan varsa(Halide Edip Adıvar gibi) yanına almış ve sam amcaya ilanı aşk etmiştir. Arkasından baskı zulüm ve çile yılları tabutluklar Türk milliyetçilerine işkenceler ve Boraltan köprüsü ihaneti hala içimizi kanatıyor. ABD 1960 ihtilali ile subay kıyımı yapmış rota kaymasını balans yapmış Türkiye kendi yörüngesine tam oturmuştur.

1980 askeri darbesi ve icazetli darbe lideri Kenan Evren sağ sol bahane Ülkücüler en büyük darbeyi yemiş milli devlet güçlü iktidarın yolu kesilmiştir. Evren ve sonrası irtica laiklik yaygarası ABD himayesi ile yıllarca sürmüş Kürtçülüğe göz kırpılmış Diyarbakır cezaevi örgüt üretme laboratuvarı olmuş Ülkücüler işkencelerden kan içmiş kızılcık şerbeti kusmuş ama Kürtçülük virüsü bu ortamda döllenmiş ve bölücülüğün federasyonun zihinsel fikri alt yapısı evren tarafından atılmış dillendirilmiştir.

Evrenden sonra liboş takımı gelmiş yine himaye adresi belli Federasyonu tartışalım demiş Özal özetle cuntacı liboş godoş dincisi sosyal demokratı hepsi birden koro halinde ABD hakimiyetine rüzgar vermiştir. Bugün aynı rüzgarı bu sefer dindar insanlar aldatılarak dini değerleri kullanarak AKP veriyor. BOP ikrarı ve emir tekrarı şeklinde bir milletin kaderi ile oynanıyor ülke bölünüyor bölünme öncesi teftişleri ile bu asil milletin gururu ile oynandıkça oynanıyor. Evet Türk depremi enerji biriktiriyor.

Editör: TE Bilisim