Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Star Ana Haber Sunucusu Nazlı Çelik, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Kobane'den gelen Kürt Kürtlere yardım eden Askerlere taş atan Milletvekili Aysel Tuğluk'a canlı yayında sert tepki gösterdi.
"Çözümün bir parçası olması gerekiyorken, karmaşanın bir parçası oluyor" diyen Nazlı Çelik, Aysel Tuğluk'un hukukçu olduğunu hatırlatarak, "Elinde taş güvenlik güçlerini hedef alıyor yani çözümün bir parçası olması gerekiyor ama bu görüntüler onu karmaşanın bir parçası olarak gösteriyor" ifadelerini kullandı.


İşte Nazlı Çelik'in o sözleri;

"Aysel Tuğluk bir avukat yani bir hukukçu. Üstelik uzun süredir de milletvekili yani süredir kendisine oy verenleri Meclis'te temsil ediyor. Ama elinde taş güvenlik güçlerini hedef alıyor yani çözümün bir parçası olması gerekiyor ama bu görüntüler onu karmaşanın bir parçası olarak gösteriyor. Üstelik yasaları bir hukukçu olarak çok iyi biliyorken."

Editör: TE Bilisim