BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şöförünün AKP'den Milletvekili seçileceğini, Numan Kurtulmuş HasParti Genel Başkanı olduğu yıllarda öngörmüş.

Tayyip Erdoğan'ın 20 yıldır 'gönüllü şoförü' olan Ahmet Hamdi Çamlı AKP'den İstanbul milletvekili seçildi. Aslında bu tabloyu bilen bir isim vardı: Numan Kurtulmuş! 7 Haziran seçim sonuçlarından sonra Reza Zarrab'la aynı kareye girmesini kendi siyasi kariyerine kumpas olarak değerlendiren Kurtulmuş, HAS Parti Genel Başkanlığı döneminde, Erdoğan'ın siyasi kariyerine yönelik tahminlerde bulunmuştu.

Numan Kurtulmuş o dönemde AKP’nin 2023 vizyonu için çok çarpıcı ifadeler kullanırken “2023’te Başbakan’ın, çocukluk arkadaşı, askerlik arkadaşı, mahalleden arkadaşı, belediyeden arkadaşı ve şoförlerinden başka hiç kimsenin milletvekili olamadığını göreceğiz” demişti. Kurtulmuş'un tahminlerinin gerçekleşmesi için 2023'ü beklemeye gerek kalmadı.

Bundan 5 yıl önce milletvekili olacağını bildiği Erdoğan'ın şoförü ile aynı partide, aynı sıralarda oturacak şimdi.

İŞTE O VİDEO :

">MOBİL İÇİN TIKLAYIN
Editör: TE Bilisim