Nuri Okutan yaptığı açıklamada;
 
Sayın İsmet Büyükataman’ın Sayın Meral Akşener’le ilgili beyanatını büyük bir üzüntüyle okudum.

Sayın Ataman’ın Sayın Akşener’in siyasi tutumundan rahatsız olması, bunu dile getirmesi ve eleştirmesi kadar tabii bir şey olamaz.

Ancak eleştirmek yerine, en basit saygı ve nezaket ölçülerini bile bir yana bırakarak hiçbir ölçü tanımayan, son derece çirkin ve birçok hakaret içeren ifadelerle Sayın Akşener’e saldırmasını ise çok yadırgadım.

Sayın Ataman, Sayın Akşener’in cehenneme gitmesine ve orada direk olmasına gerek kalmadı. Çünkü sizler Türkiye’yi cehenneme döndürecek tek adam rejiminin önünü açtınız ve kaçınılmaz olarak çıkamayacağınız o cehennemin direği oldunuz bile.

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

Sayın Ataman, kendinizi kandırmayın. Sizler artık ne milletin, ne de devletin yanındasınız. Aksine daha düne kadar “milleti bölmek, devleti yıkmak istemekle” suçladıklarınızın yanındasınız. Siz kendi deyiminizle, milletin çözülmesi ve devletin yıkılması için çaba gösterenlerle maalesef aynı saftasınız.

Sayın Ataman, sizler MHP üye ve delegelerinin yönetimde istemediği, MHP kongresinde oluşan iradenin gaspıyla geçici koltuklarda oturan gasıplarsınız. Geçici koltuk için davayı da ülkeyi de heba etmekten çekinmemeniz gün gibi ortadayken, FETÖ silahının arkasına saklanmanız hiçbir şeyi değiştirmez. FETÖ iftiranıza başvurmaya değer miydi? Unutmayın o iftiranız tutmadı ve tutmayacak, bir bumerang gibi sizi vuracak.

Sayın Ataman, ben size “Saray artığı olmayı” da, “eblehlikte başa güreşmeyi” de, “kardeşler arasına nifak tohumu saçan münafık olmayı” da, “her türlü izanını yitirmiş olmayı” da, “utanmazlıkta başta gitmeyi” de, “iki yüzlülüğü”de vb. yakıştıramıyorum. Ancak “isnatta bulunduğunuz şeyler karşıdaki kişide yoksa hepsi size geri döner” hatırlatmasında bulunmak istiyorum.

Sayın Ataman, sizin düşürdüğünüz bayrağı yerden kaldıran, milletin üzerine serdiğiniz ölü toprağını silkeleyip atan ve milletimize kurtuluş umudu olan Sayın Akşener’e yaptığınız haksızlık ve hakaretler millet vicdanında asla kabul görmeyecektir." dedi.

Editör: TE Bilisim