Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 İlçe girişindeki Bölge Trafik İstasyonu ve polis lojmanlarının bulunduğu noktaya terör örgütü PKK mensuplarınca sabah bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Patlamanın etkisiyle polis lojmanlarında büyük hasar, karayolunda da derin çukur oluştu.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ
Mardin Valiliğinden yapılan açıklamada, Nusaybin Bölge Trafik İstasyonu'na saat 05.45 civarında terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla saldırı düzenlendiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
"Saldırıda 2 polisimiz şehit olmuştur. İkisi sivil olmak üzere polis ve polis ailelerinden 35 yaralı bulunmaktadır. Hayati tehlikesi olmamak kaydıyla yaralılardan ikisi Mardin Devlet Hastanesinde, ikisi de Kızıltepe Devlet Hastanesinde ameliyata alınmıştır. Daha hafif yaralı durumda bulunan vatandaşlarımızın tedavileri, Nusaybin Devlet Hastanesinde devam etmektedir. Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize baş sağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."
Editör: TE Bilisim