Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Uzun yıllar yerel ve ulusal medyada çeşitli görevlerde bulunduktan sonra bir süredir Nevşehir'de restoran işletmeciliği yapan Sapancalı Gazeteci-Yazar Hamdi Yuluğ, Türkiye’nin önemli illerinden olan Şırnak’tan MHP Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulunarak, bir ilke imza attı.
ÇOK ANLAMLI BİR MESAJ

Aday adaylığı müracaatından önce MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ile görüşme imkanı bulan Yuluğ, Şırnak’tan aday adaylığının gerekçesi hakkında bilgi verdi. Yuluğ’un aday adaylığını önemsediğini belirten Oktay Vural, “Öncelikle medeni cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum. Bu adımınız ‘MHP Sivas’tan öteye gidemiyor’ diyenlere de çok anlamlı bir mesaj oldu” diyerek başarı dileğinde bulundu


DURMUŞ’TAN LAKAP

Parti Genel Merkezi’nde eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş ile de bir süre görüşen Yuluğ, adeta moral depoladı. Bakan Durmuş’un Yuluğ’a “Bu hamlenizle partimizin cengaverliğini üstlendiniz. Bundan sonra siz bizim için bir cengaversiniz. Allah bu kutlu davada sizi mahcup etmesin. Her zaman yanınızda olacağımızı bilin” dediği öğrenildi.

ZEYBEK İLE AYNI YOLDA

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Güneydoğu’nun bir başka hassas kentlerinden Tunceli’den Aday Adaylığı müracaatı yapan ANAP döneminin önemli Bakanlarından Kültür eski Bakanı Namık Kemal Zeybek ile bir araya gelen Hamdi Yuluğ, yaptığı sohbette; “Siz Tunceli’den ben Şırnak’tan bu ülkenin bölünmez bir bütün olduğunu göstereceğiz İnşallah” dedi. Zeybek’in de Yuluğ’a; “Helal olsun kardeşim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dediği kaydedildi. 

YULUĞ İLGİ ODAĞI OLDU

Aday adaylığı müracaatının ardından partisinin genel merkezinde temaslarını sürdüren Yuluğ, MHP Siyasi ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı AbbasBozyel ve Güneydoğu’dan Sorumlu MYK Üyesi Hakim Zeyrek ile de bir süre görüşüp aday adaylığı hakkında bilgi verdi. MHP’li ünlü sanatçılar Kaya Kuzucu ve Aşık Sefai de Yuluğ'un zor şartlarda Güneydoğu’nun terör olaylarında en karmaşık kentlerinden Şırnak'tan aday adayı olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yuluğ’un adaylığının açıklanmasının ardından seçim bölgesine giderek çalışmalara başlayacağı öğrenildi

SAPANCA.COM.TR

Editör: TE Bilisim