MHP'li vekil, Öcalan'ın 65 yaşına geldiğinde prostat kanseri olduğunu söyleyip, cezasını ev hapsine çevireceğini iddia etti.

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, hükümetin teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın İmralı'daki cezaevinden kurtulması için yaşı 65'e geldiğinde prostat kanseri olduğunu ileri sürüp cezasını ev hapsine döndüreceğini iddia etti.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

MHP, Develi istişare toplantısını yaptı. Toplantıda Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Develi Belediye başkan adaylarını Mehmet Mangal olarak açıkladı. Eke de yaptığı konuşmada, 11 yıldır iktidar olan AK Parti'nin politikadaki yanlışları sebebiyle Türkiye'nin karizmasının çizildiğini öne sürdü.

Yerel seçimlerle ilgili MHP Develi İlçe Teşkilatının, belediye ve il genel meclisi üyelerinin, parti tabanı ve ülkücülerin ortak kararıyla aday belirleme çalışması yapıldığı ifade etti.

Milletvekili Halaçoğlu ise ay yıldızlı bayrağı tahrik unsuru gören bir hükümet olduğunu iddia ederek şunları söyledi: "Diyarbakır'daki Nevruz'da yaşanan görüntülere tepki olması için Meclis'teki odamızın kapısına Türk bayrağı astık. Daha sonra Meclis Komiseri, bayrağı kaldırmamızı istedi. Ben de kendilerine, 'Bu bayrağı indirecek, anasının karnından doğmadı.' dedim."

(Öcalan şu an 64 yaşında. Seneye 4 Nisan'da 65 yaşına girecek.)


Editör: TE Bilisim