Vural kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine yaptığı ilk açıklamada, "Ayrıntılı bir değerlendirme yapacağım. Ancak süreçli ilgili bir değerlendirme yaptım. Bu değerlendirmem de istifada etkili oldu" dedi. 

Odasını toplamaya başlayan Vural'ın  görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından hazırladığı dilekçeyi TBMM Başkanlığı’na vereceği öğrenildi. Vural'ın birkaç gündür istifa edeceği konuşuluyordu. Vural’ın, MHP lideri Devlet Bahçeli ile ‘kırgınlık’ yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, grup başkanvekilliği  görevinden ayrılma kararını dün partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye  ilettiğini açıkladı. 

Dün gerçekleştirilen MHP Grup Toplantısı'nın ardından, grup  başkanvekilliği görevinden ayrılma kararını Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye  ilettiğini bildiren Vural, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapacağını söyledi. Vural, gazetecilerin ısrarlı sorularına "Bu tür konuları ayaküstü  konuşmaya gerek yok." karşılığını verdi.  "Genel Başkan adayı olacak mısınız?" sorusuna yanıt vermeyen Vural,  "Görüşüceğiz zaten. Bunları değerlendireceğimiz önümüzde çok güzel süreçler var.  Bu süreçlerle ilgili değerlendirmelerimi sosyal medyadan yaptım, sizler de bu  konuda bilgi sahibisiniz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim