Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Türkiye'de oynanan oyunları anlattı. Üniversitelerin özellikle karışıklığa itilmeye çalışıldığını ifade eden Kılavuz, şunları kaydetti:
"Üniversitelerde Türk gençliğinin can güvenliklerine kast etmiş çeşitli gruplar eğitim haklarını da gasp ederek sinsi bir oyun oynamaktadır. Bu noktada gereken tüm önlemler alınarak üniversitelerde terörizme geçit verilmemelidir. Bu süreçte ülküdaşlarımızın saçının tek bir teline zarar gelmemesi için azami çaba sarfettiğimizi belirterek, tüm ülküdaşlarımızı sabırlı ve soğukkanlı olmaya davet ediyoruz. Teşkilatlarımızın varlığına ve birliğine halel getirecek, disiplinsiz ve metotsuz hiçbir girişime müsaade edilmemelidir. Ülküdaşlarımız dikkatli ve uyanık olmalı, kavgaya girmekten şiddetle kaçınmalıdır. Elbette ki gösterdiğimiz bu itidal, kendimizi savunmayacağımız anlamını da taşımamaktadır."

Editör: TE Bilisim