Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'ın bir paylaşımı, geçmişin trajik olaylarına gönderme dolu... onca sene onca televizyon ekranı... haber bültenlerine "Ergenekon Terör Örgütü" diye başlıyorlardı.

Sadece medyada kalsa iyi.. vatandaşlarımız da bu rüzgardan etkilenip, önüne gelene "Ergenekoncu" yaftası yapıştırıyordu. Şüphesiz FETÖ'nün bu işte payı çoktu ama sadece onlar mı bu günahı işledi? Yazılan çizilen onca şey, silinmedi... oralarda duruyor.

Kendilerini mümin olarak tanımlayan insanlar nasıl büyük bir günah işldiklerini fark etmişler midir bilmiyoruz. Bundan hicap duyuluyor mudur? Onca insanın şerefi, namusu ve istikbaliyle oynandı... gelecekleri karartıldı. Alınlarına kara lekeler çalındı. Bu günah değil miydi?

Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın son paylaşımı bize bunları hatırlattı...

O da soruyor.. daha doğrusu sormuyor.. biliyor kimsenin utanmayacağını...

Oysa bu memlekette en son mahkeme kararına göre büyü bir yargısız infaz cinneti yaşandı. Bu günah hepimizin... Elbette FETÖ'cüler başta geliyor ama sonrasında tertemiz ordu kumandanlarını terör örgütü kurmakla suçlayan ve buna inananların da tövbe ile başlayıp, günahını affettirmeye çalışması gerekmez mi?

Mahkeme "Ergenekon" diye bir terör örgütünün varlığına dair hiç bir emare bulunmadığını belirtip dosyayı kapadı.

Bu günah o kadar uzun yıllar boyunca işlendi ki, nasıl düzelir bilemeyiz.

Ama şunu çok net biliyoruz...

Bu günah hepimizin!

...

Ümit Özdağ'ın paylaşımı şöyle...

"Ergenekon soruşturması 11 yıl sonra varlığına dair somut tespit ve delil yok denilerek kapatıldı
'lerde yıllarca "Ergenekoncu" diye her muhalif gördüklerine saldıranlara duyurulur.Biraz olsun utanmadığınızı biliyorum".











Editör: TE Bilisim