Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Şerefsiz ifadesi çirkin ama havlamak çok daha çirkin... Bu yarışın haklısı ya da galibi olamaz.

Kem söz sahibine aittir. Erdoğan daha çirkin laflar etmişti sayın genel başkana; hiç kimsenin çıtı çıkmadı.

Parti içi tartışmalara bu ifade fitne odunu fırsatı olmuş ahlak edep amel sınırlarını aşan bu çirkin çamur atma kör dövüşüne fren koymak lazım. Elinde gücü olan; gücü ile, sazı, sözü ve şiiri ile eziyor. Biz ne ezen ne ezilen hakça adalet kardeşlik ülküdaşlık üzerine bir düzen istiyoruz.

Bir koltuk ısrarı bizi ne hale getirdi bir kurultay camiayı kenetlerdi ama kısmet olmadı. Bunu AKP.ile değil, tabanla yapsalardı bu kutlu mübarek hareket bugünkü sarsıntıyı yaşamazdı.

Ülkücüler ve bu millet, bu kaosu ve inadı hak etti mi? Silme, atma, itme ve kakmayı hak etmedi. Sadece bir emanet koltuk muhafaza edilsin; bu koltuk.emanet ömrü sınırlı Allah uzun ömür versin ölümle mi boşalacak?

Olağanüstü kurultay dünyanın sonu mu? Sayın genel.başkan da öyle gelmişti. Allah şahit ben kurultay iradesi kim olursa olsun teslim olacaktım; ama biz kurultay istedik diye seçimde başka partilere oy verenleri delege yaparak bizi sildiler. Bu adalet değil, adamlık değil ve delikanlîlık asla değil!

Hakkımızı samimiyetsizlere helal etmeyeceğiz.

Şimdi bir şerefsiz ifadesine sığınarak ana avrat küfreden pis bir fitne çıktı. Sebep olan, çanak tutan Allahtan bulsun.

Ozan Arif'e gösterilen infial ve tepki, ondan daha ahlak dışı olan sözler daha önce sayın genel başkana defalarca gösterilmişti o zaman kimse çıtını çıkarmadı?!

Bu talihsiz ve tasvip etmediğimiz "şerefsiz" sözü üzerinden, bu kadar ahlak dışı sataşma ve hakaret, o sözün çok ötesine geçen fitneye dönmüştür.

Bu kör dövüşü bitmelidir!

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim