Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
İMRALI Tutanaklarından;

Heyet, Bölücü Terör Örgütünün Elebaşına soruyor;

"Eyalet sistemini zorlayalım mı?" Bebek katili sakın ha diyor; "Hiç gerek yok. Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartındaki çekinceleri kaldırdığımız anda zaten Türkiye eyalet sistemine geçer. Rahat olun..."

Şimdi dikkat!!!

Evet, biz bu şartların, yerel yönetimlere, eğitim kurumları ve silahlı güç kurabilme hakkı tanımasına şerh koyduk ve öyle imzaladık.

Biz de yeni teklifte mevcut Anayasanın 123. maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan “ancak kanunla veya kanunun açıkça verdiği yetkiye dayanılarak” ibaresini “kanunla veya Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle” şeklinde değiştirerek, Avrupa yerel yönetimler özerklik şartındaki çekincelerin kaldırılma yetkisini tek imzayla, tek başına Cumhurbaşkanına verdik.

Yani, Evet/Hayır demeniz için önünüze konulan metinde açıkça eyalet kelimesi yok çünkü özenle gizlenmiş.

Dolayısıyla sayın Cumhurbaşkanı bir sabah kalktığında "Şu bölgede illeri birleştirdim ve yerel yönetimlerin silahlı polis gücü kurmasına izin verdim. Yerel yönetimlerin kendi eğitim bakanlıklarını kurmasına dair çekinceleri kaldırdım" diyebilir.

Velhasılı bölücü terör örgütünün bu değişikliğe hayır diyeceğini hiç sanmam, o kadar salak değiller, de hazır sözde Türk milliyetçileri sazanlık yapıp destek verirken, siz sesinizi çıkarmayın da el altından destekleyin denildiğine eminim.

İkincisi, Recep Tayyip Erdoğan bu kadarını yapmaz diyenler de bugüne kadar yaptıklarına pardon kandırıldıklarına bir baksın. Bir daha kandırılmayacağının garantisi varsa ben de bileyim.

Alıntı (Recep Karaot)


Editör: TE Bilisim