Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Bir damla petrolü kandan daha kıymetli görenler bölgemizi kana boğdular. Oralardaki diktatörlerin döneminde dahil bu kadar kan akmamıştı. Kan göz yaşı,çile işkence ızdırap mazlumlara petrol batıya akıyor. Irak ve Suriye'yi kan gölüne çevirip terör örgütlerinin üssü haline getirenler hangi gizli ilişkilerle, hangi örgüt kartını kullandıklarını ancak şeytan bilir. Şeytanın bile aklına gelmeyecek alçak kanlı fitneyi başlatanlar.

O bölgede Türkmenler başta garip çaresiz insanlara hayatı zindan eden batılılardır. Oraya müdahaleyi bölge insanının menfaatine yapma iddiasında olanların artık canavar dişleri sırıtıyor. Petrol ve İsrail için bölgede olanlar,dün Saddam,Esad rejimi, El kaide bugün IŞİD üzerinden şeytani işgal planı ile bölgeye yerleştiler. Kanlı bataklıktan yetişen canavarların kanlı çiftlik kahyası olan batılılardır. Terör örgütleri batının gayri meşru çocuklarıdır.

Dün PKK ile gizli gündemle iki yüzlü davranıp AKP iktidarını masaya oturtan batı, yarın ırak ve Suriye için IŞİD ile masaya oturmayacağı söylenebilir mi? Batı kanlı elini bölgeden çek, akan kan ve gözyaşının sorumlusu emperyalist batıdır. Katliam korkusu ile göç eden milyonlarca çaresiz insanı, hava köprüsü kurarak niçin Avrupa ve ABD şehirlerine götürülmüyor? Taşıma maliyeti petrolden dahamı pahalıdır? Ülkemiz AKP iktidarının zaaflarını kullanarak ülkemizi şamar oğlanına çeviren bu küresel çete insanlık önünde bölgede akan kan ve katliamdan terör örgütleri kadar suçludur. Bölgede yaşanan insanlık dramının sorumlusu, azgın iştahı doymak bilmeyen haçlı misyonunu hala sürdüren küresel haçlı siyonist çetelerdir.
Editör: TE Bilisim