YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Diyarbakır'da heykeli dikilen PKK'lı bozuntusunu bilmeyenler için tekrarlıyorum, Öcalan'ın emri ile vurulmuştu. Yükseltilen değer PKK'nın peşine takılan vatandaşını gaza getirebilmek için sanki çatışmada asker tarafından vurulmuş numarası yapıyorlar. Olmayan Kürt milletine, yalan tarih yazıyorlar. (Farsça, Osmanlıca, Arapça, Türkçe karışımı konuşmaya Kürtçe diyen yedi düvele ithafen..) 
Neyse efendim, PKK'lı itin heykeli yapılıyor, dikilmek için YSK'nın kesim sonucunun açıklanmasının ertesi günü seçiliyor, dört gün orada duruyor, millet 'yazıklar olsun' deyince, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay 'bize bilgi gelmedi' diyor. 
Binlerce kişiyi abuk subuk davalar için yıllarca dinleyenler, terör örgütü mensuplarını niye dinlemiyor. "Kontrolümüz dışındalar, biz bile müdahale edemiyoruz" demektir. 
Bakan 'çözüm sürecinden mutlu olmayan kesimler' demiş ki, muhtemelen bize diyor. Behey açılımcı tayfası' 'Kürt açılımı' hakkında bugüne kadar mecliste gidişat dahil, muhalefete bilgi verildi mi? Kimlerle yapıldı o plan? Ülkenin çözülmesinden mutlu olacak kadar kansız mıyız biz? 
'Kürt açılımı PKK'nın silahı tamamen bırakıp tasfiyesi midir?' 'yoksa 'PKK'nın hedeflerinin Türkiye tarafından adım adım gerçekleştirilmesi midir?' 
Sonra demiş ki Beşir Atalay "HDP kesiminin de onayladığı bir şey değil. Onların da bilgisi dahilinde değil. Hiç kimsenin bilmediği bir heykel konusu ortaya çıktı. Böyle şeylerde müsamaha edilmez. Normal bir olay. Sürece provokasyondur. " 
Ufak atta civcivler yesin. Gözümüzün içine baka baka söyledikleri şey külliyen yalan. 
Yahu bu PKK'lı caninin heykelini bizzat PKK uzantısı partiler, yöneticiler yapıyor ki onlar hakkında dava açılması gerekir. Başbakan yardımcısıysa, HDP'lileri temize çıkarıyor. 
Buyrun okuyun ucube nasıl açılmış? "Aralarında Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanları Kamuran Yüksek ile Emine Ayna, Lice Belediyesi eş başkanı Harun Erkuş'un yanı sıra çok sayıda yurttaşın katıldığı kutlama, Büstün açılışı Korkmaz'ın kardeşi Fehmi Korkmaz tarafından gerçekleştirildi." (16 Ağustos 2014 - Yüksekova Haber) 
Akil adam olarak Orhan Gencebay'ı, artık neyin başı ise Tayyip Erdoğan'ı, ABD Ankara Büyükelçisini açılışa davet etmedikleri için ayıp etmişler. 
Çok iyi bir safhaya gelmişler gibi Atalay 'Kandil'le görüşmekten' bahsediyor, Obama ile görüşsünler yine olur. Amerika, Kürt devleti diye, Kürtlerin karakaşına gözüne mi uğraşıyor? Şimdiye kadar hangi mazlum ulusun yanında olmuşlar ki? İsrail'i de alıp, Arizona çölünde bir devlet kurdursunlar hayrına, bölge nefes alsın. Filistin için en adil çözüm budur. 
AKP zihniyetiyle, 'yurtta sulh ve Cihan da sulh' hayâl anlayacağınız. 
*** 

PKK BİTTİ YALANININ TEYİDİ 
Terörist katilin heykelini yıkmak için Lice'ye giden askerimize PKK saldırıyor. O anı şöyle anlatıyor TSK: "..roketatar, piyade tüfeği ve el yapımı patlayıcı maddelerle Lice'ye intikal eden birliklere silahlı saldırıda bulunulmuş, yapılan silahlı saldırıya unsurlarımız tarafından anında karşılık verilmiştir." (20.8.2014) 
*** 

SİYASET PKK'YI BİTİRMEDİ, AZDIRDI 
AKP'nin iktidar olduğu ilk yılarda, algı yöneticileri 'asker PKK'yı bitiremiyor, siyaset el atsın' diye kampanya yürütmüştü. Oysa asker PKK'yı dağda yenmiş, örgütün baş canisini hapse tıkmıştı. 
PKK'nın amacı, Türkiye Cumhuriyeti devletini parçalayıp, topraklarının bir bölümü üzerinde Kürdistan kurmaktı. O sebeple binlerce insanı katletti. Askerin kararlı tutumu ve aynı şekilde düşünen siyasetle ile terör sıfırlandı. Bölge rahatladı. İnsanlar can korkusu olmadan yaşamaya başladı. 
Derken AKP iktidar oldu. Aynı yıl, ABD ve koalisyon Güçleri 'kitle imha silahı var' diye Irak'a saldırdı. Bugün 'Kürt bölgesi' denilen 36. paralel üstünü neşterledi. Aynı dönemde ülkemizde Mehmet Altan başta olmak üzere malum liberaller, Abant Platformları, cemaat-iktidar işbirliğindeki medyada şu propaganda yapılmaya başlandı. 'Asker PKK'yı bitiremiyor, bu iş sivillere devredilmeli.' 
Devredildi, AKP döneminde PKK uzantılarına yüz verildi, bitmiş PKK adeta canlandırıcı konuşmalarla yüreklendirildi. PKK biraz eylem falan yapmaya başladı, derken bizim iktidar 'Kürt açılımı' diye ortaya atıldı. 
Kürt açılımının, 'Büyük Kürdistan'ın Türkiye ayağını serbest bırakma manevrası olduğunu, dikilen PKK heykeli ile görmeyenin gözüne sokulmuştur. 
Lâfı uzatmayacağım, siyaset teröristlerle al gülüm ver gülüm yaparak işi yüzüne gözüne bulaştırdı, terörün anladığı dille karşılık vermek ne demek, heykelin yıkılması ile gördük. 
Özetle: 'Siyaset terörle baş edemiyor, askeri tedbirler tekrar devreye girsin.' 
Not: Şehit olan Uzman çavuşumuz Uğur İnal'a Yüce Allah'tan rahmet, Türk Milletine baş sağlığı diliyorum.

Editör: TE Bilisim