BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Hacettepe Üniversitesi’nde PKK’lı grubun 2 Ülkücü öğrenciyi döner bıçaklarıyla yaraladığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.
Polis olay yerine geldiğinde PKK yandaşları hızla kaçmaya başladı ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Gün içinde de benzer olarak taksimde PKK'ya tepki olarak yürüyüş yapan MHP'li Milletvekilleri ve Ülkücüler oldukça örnek bir davranış sergiledi.

Sevdikleri uslup ve moda tabirle haykıralım EY İKTİDAR SAHİPLERİ; Dün Ankara'nın göbeğinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsüne bu paçavrayı asanlara karşı tepki gösteren Ülkücü Öğrencileri nezarethanelere tıkmaya ve "karşıt görüşlü" öğrenciler çatıştı diye kamuoyuna sunmaya utanmıyor musunuz? Bu hainler hala üniversitelerimizde nasıl buna cesaret edebiliyorlar ?

Bu tabloyu gören ve canını dişine takarak Güneydoğu'da kahramanca mücadele eden yiğitlerimizin, gelecekte bunlar bizi de yargılarlar diye düşünmelerinden de mi endişe etmiyorsunuz? EY MİLLETİM BU TABLOYU DAHA NE KADAR SEYREDECEĞİZ... ALLAH MİLLETİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..

Editör: TE Bilisim