Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Hakkari Yüksekova’da sivil giyimli üç askere suikast düzenlenmesinin ardından önceki gün de Diyarbakır’da bir astsubay eşiyle birlikte evine giderken maskeli kişilerce vurularak şehit edildi. Sokak ortasında yaşanan hain saldırıların ardından çok çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı. Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’nin Diyarbakır merkezde üç mahalledeki kapıcılardan apartmanda yaşayan asker ve polislerin listesini aldığı öğrenildi.
SUİKAST AMAÇLI KEŞİF

Lojmanda oturmayan asker ve polislerin adreslerini tespit eden YDG-H militanları tespit ettikleri isimlere karşı keşif çalışmaları yaptığı belirlendi. Huzurevleri, Bağlar ve Gaziler’deki kapıcılardan isim listesini alan örgütün burada yaşayan güvenlik güçlerine yönelik suikast planları yaptıkları tespit edildi.

YETERLİ LOJMAN YOK

PKK’nın keşif çalışmasının duyulması bölgede yaşayan asker ve polis ailelerini de tedirgin etti. Lojmana çıkmak isteyen ailelere olumsuz yanıt verilmesi ailelerin tedirginliğini daha da artırdı.

PLANLI KOPYA EYLEMLER

Önceki gün sokak ortasında şehit edilen Astsubay Necdet Aydoğdu’nun keşif çalışmasının ardından öldürüldüğü ortaya çıktı. Astsubay Aydoğdu nizamiyeden çıktıktan sonra eşiyle alışveriş yaparken semt pazarında sokak ortasında şehit edildi. Yine Diyarbakır’da ağustos ayında biri İstihbarat Şube’de çalışan iki polis sokak ortasında evine girecekken şehit edilmişti.

YENİ KADROLAR TAKİBİ BIRAKTI

Polislerin 17 Aralık’a kadar takip edilen bir PKK’lı tarafından şehit edildiği ortaya çıkmıştı. Polisi şehit eden PKK’lının 17 Aralık’tan önce tasfiye edilen kadro tarafından takip edildiği yeni kadroların bu isimleri takibi bıraktığı tespit edilmişti. Yükseova’da şehit edilen üç sivil askerin de keşif çalışması sonucunda hayatını kaybettiği güvenlik uzmanları tarafından belirtilmişti.

Editör: TE Bilisim