Giresun'da PÖH ve JÖH timleri teröristlere göz açtırmıyor. PKK'lıların telsiz konuşmalarında, "Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu fark etmedik, ayakkabılarımızı bile giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü" dedikleri duyuldu.

Giresun kırsalında terör örgütü PKK'ya dönük operasyonlar devam ediyor.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri de sıcak bölgede asker ile omuz omuza terör örgütü PKK'ya karşı mücadele ediyor. Örgütün sözde Giresun grup lideri 'Çiyager' takma isimli terörist Serdar Bekmez'in Yağlıdere arazisinde öldürülmesinin sonrasında PÖH ekipleri operasyonlarını hızlandırdı.

TERMAL KAMERA VE KOBRALAR TAKİPTE

Bölgede terör unsurlarına karşı arama tarama ve pusu faaliyeti yapan timler termal kameralar ve 'Kobra' diye isimlendirilen zırhlı araçlar ile bölgeyi didik didik arıyor.

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

"BİR ANDA ÇIKTILAR, NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIK"

JOPER, JÖH, PÖH ve istihbarat unsurları bölgede adeta kuş uçurmazken bölücü terör örgütü üyelerinin son telsiz kestirmeleri de ele geçirildi. PÖH ekipleri ile girdikleri çatışma ardından grup sorumlularının öldürülmesiyle neye uğradığını şaşıran PKK'lılar telsizdeki konuşmaları da dikkat çekti. Telsiz konuşmasında, "Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu fark etmedik, ayakkabılarımızı bile giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü" dedikleri meydana çıktı.

Editör: TE Bilisim