BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 TE­RÖR örgütü PKK yandaşı gruplar, üniversite öğrencisi Fırat Çakıroğlu’nun haince katledildiği İzmir Ege Üniversitesi’nde yeniden hareketlenmeye başladılar. Sosyal medya üzerinden ‘örgütlü mücadele ve başkaldırı’ sloganı ile mesaj veren bir grup sözde öğrenci, tüm PKK yandaşlarını ‘Nevruz’ bahanesiyle Dokuz Eylül ve Ege Üniversitesi’ne davet etti.
HE­DEF ÜL­KÜ­CÜ ÖĞ­REN­Cİ­LER 

‘DÖDEF’ isimli sosyal medya hesabından örgütlenen PKK yandaşlarının yapmış oldukları paylaşımlardan, hedefin öncelikle Ülkücü öğrenciler olduğu anlaşılıyor. Facebook üzerinden yapılan bir paylaşımda; “İzmir’de yaşanan son süreç, artan polis ve Ülkücü baskıları ve saldırıları, Kobane’de gelişen devrim ve bunun faşist gerici güruhta yaşattığı endişe ve rahatsızlıkla bağıntılıdır. Dokuz Eylül ve Ege’li öğrenciler olarak bütün gençleri Newroz’a çağırıyoruz! Bu Newroz başkaldırımız olsun!” denilerek açıkça ülkücü öğrenciler hedef gösterildiler.

EY­LE­ME KA­TIL­MAK 5 TL! 

Bu arada PKK yandaşlarının ‘Nevruz’ bahanesiyle düzenleyecekleri eylemin ‘paralı’ olduğu öğrenildi. Eyleme katılmanın bedelinin 5 TL olduğu belirtilirken toplanacak paraların ne için kullanılacağı ise açıklanmadı. Bu arada Ege Üniversitesi’nde duvarlara Nevruz’da yapacakları eylemi duyuran afişler asmaya çalışan öğrenciler polis tarafından engellendi.

Editör: TE Bilisim