Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Haklı çıkan MHP takdir görmesi AKP siyasi bedel ödemesi gerekirken Ülkücülere saldırılması ne anlama geliyor? PKK ile mücadele ediliyor görüntüsü 1 kasıma kadarmı sürecektir? Bu tarihten sonra mücadele bitecek asker polis katilleri ile müzakereler yeniden başlamayacak mıdır? "Kürtlerin yaşadığı yere Kürdistan denir" ifadesi kime aittir? Türkiye özerklik federasyon vaadleri "yeni Türkiye" aldatması ile bölünmenin eşiğindedir.

MHP'yi koalisyon görüşmeleri için suçlayanlar Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesinde yine TBMM seçimlerinde MHP'nin tavrından dolayı sevinçten nerede ise zil çalıp oynadılar.Siyasi baģnaz particiliklerinin gereği ağızları kulaklarına gidenler şimdi Allah'tan korkmadan MHP ye alçak saldırı başlattılar. AKP PKK ile sarmaş dolaş gardaş olup onların şartlarını yerine getirirken MHP ye garadaş olmuştur.Sahi PKK taleplerine karşı bu kadar gürültü çıkarıp bunları gizli mahfillere taşıyıp gizli ilişkiler ile Kürdistana gebe iken MHP nin şartlarının ş'sini konuşmadan MHP'ye iftira sağanagı başlatmasını nasıl deģerlendiriyirsunuz? MHP Öcalanın idamı konusunda AKP ninde içinde olduğu kanlı katili kurtarma koalisyonuna dönüşen idamın kaldırılması konusunda yalnız kalmıştır.

Bugün aynı talihsizliği bu süreçte yaşıyor.Ülke dünyada eşine ender rastlanır algı operasyonları ile şeytanın bile pes edeceģi sistemli fitne planlarla parçalanmanın eşiğindedir.Açılım konusunda uyarılarında haklı çıkan MHP yavuz hırsız misali karşı atakla tebrik takdir teşekkür edilip ödüllendorilmesi gerekirken maalesef korkunç bir psikolojik algı operasyonuna maruz bırakılmıştır.TV'ler gazeteler köşe yazarları turuncu giller soros familyasının hedefine oturtulmuştur.Üstelik eski gömleğini bir türlü çıkarmayan ve ondan nemalanan ikiyüzlüleri "eski Ülkücüler" denilen her son kulanıma tabi gelişmelerde şahsiyet fukarası zavallıları MHP ye karşı kışkırtmıştır.Bu saldırı püskürtülmeli oyun anlaşılmalıdır. Dün bugünķü şehit cenazeleri için uyarmıştık bu günde bu iki yüzlü koltuk avcıları için Türk milletiji uyarıyoruz.

Muradımız koltuksa Allah muradımıza erdirmesin. MHP ile koalisyon kurmak isteyenlerin eli işte gözü oynaşta olmamalıdır. Elimizi sıkanların gönlü Osloda İmralıda Kandilde olmamalıdır. Her yolu deneyen AKP PKK için Türkiye 1 kasımda son şansını kullanıyor.Aksi takdirde daha fazla kan ve göz yaşı kandan beslenen küresel cetelerin ve onların taşeronu siyasi projelerinin koltuklarının devamı için sel olup akıtılmamalıdır.Türkiye için tehlikeli çanlar çalıyor. Rantiyenin haram saltanatın gözdesi finanse ettiği MHP ye yapılnak istenen alçak siyasi linç hedefli medya darbesine karşı direneceğiz.

PKK şartlarını müzakereye değer bulup ülkeyi kan gölüne çeviren AKP MHP için seçim hükümeti istemiş HDP ile koalisyon şansını yakalamıştır.Tencere yuvarlanmış adeta kapağını bulmuştur. 1 Kasımda AKP nin tek başına iktidar olduğu MHP nin olmadığı HDP ile büyük açılım buluşmasının yapılacağı meclis istiyor.Temel soru şudur bu meclis MHP nin şart olarak ortaya koyduğu Türk milletinin isminin devletinden ve Anayasasından silinme şartı AKP tarafından PKK desteği ile yerine getirilecektir.Güney doğuda silinen AKP 21 ilde alanı örgüte bıraktı oradan HDP meclise girecektir.Ülkenin geri kalan bölümünde MHP'yi silip MHP siz meclis için olabilecek her yolu deneyecektir.Yani o mecliste AKP nin açılım ortağı PKK olacak ama MHP olmayacaktır.AKP bunu istiyor Türk milleti buna müsade edecekmidir?

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim