Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
MHP'NİN İNTİHARI

 MHP'nin muhalif başkan adaylarından Meral Akşener, parti üyeliğinden kesin ihraç talebiyle dün Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Uzun yıllardır tanıdığım gerçek ülkücü bir arkadaşım telefon ederek: “Bence bu davranış MHP'nin intiharıdır. Çünkü ters tepecek! Geleceğe umutla bakamıyorum. Böyle adaletsiz bir yönetimle partinin toparlanması mümkün değil!” dedi.
Bu konuda ben artık başka bir şey demek istemiyorum sevgili okurlar. O arkadaşımın birkaç cümlesi her şeyi anlatıyor!
* * *
Meral Akşener aleyhinde uzun süredir bir cadı kazanı kaynatılıyor. Akşener'in FETÖ'cü olduğunu iddia ediyorlar! Hem de bunu MHP'nin ileri gelenleri söylüyor… Çünkü Akşener'in toplumda gördüğü ilgi o efendileri dehşete düşürüyor. Koltuklarının altlarından gideceği korkusuna kapılmışlar, Akşener'i yıpratmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Peki, tüm bunlara karşı Meral Akşener ne diyor?
* * *
Akşener'i Halk TV'de Ayşenur Aslan'ın sunduğu “Medya Mahallesi” programında dinledik. Özetle dedi ki: “Cemaatle en küçük bir bağım söz konusu değildir. Benim FETÖ'cü olduğumu iddia edenleri şerefsizlikle suçladım ama bu lafıma rağmen kimse beni mahkemeye vermedi. Bu iftiraların neticesini mahkemelerde göreceğiz. Bütün bunların sebebi ise sadece kurultay istememiz.
Beni partiden ihraç edebilirler. Bu çok önemli değil. Delegelerimizin isteğiyle ben tekrar aday olabiliyorum. Hiç kimse beni yıldıramaz!” Ayşenur Aslan'ın “Eğer FETÖ denilen örgüt darbede başarılı olsaydı Meral Akşener Başbakan olacaktı' diyenler var. Bu iddia hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Akşener: “Çok iğrenç! Bu bir insana yapılacak en büyük hakarettir.” diye cevap verdi.



Editör: TE Bilisim