Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
Referandumu  Yok  Saymak
Irak Türkmenleri için Türkiye'deki duyarlı insanların uyarılarına rağmen hiç bir tedbir alınmadı ve bugün hukuksuz referandum yapılıyor.
Sayın Cumhurbaşkanı "Bir gece ansızın gelebiliriz" demiş... O gece dün geceydi Sayın Cumhurbaşkanı... O gece önceki   geceydi!
Aklı  selim olanlar  böyle diyor.
*
"Referandumu yok sayıyoruz" diyorlar... Kerkük'te fiili Barzani-Talabani hakimiyeti başladığından bu yana ne yaptınız ki şimdi ne yapacaksınız?
Erbil'de diğer yerlerde Barzani'nin bütün gücü bütün yatırımları bu iktidarın yönlendirdiği yatırımcılar sayesinde oluştu.
Barzani'nin Türkmen katili Peşmergesini TSK'ya eğittirenler kimler? Barzani'yle el ele mitingler yapanlar kimler?
*
Bugün yapılan hukuksuz Barzani referandumunda bu iktidarının vebali büyüktür. Ama artık biraz da olsa milli olma zamanları gelmiştir.
Artık biraz milli olun, biraz Türk milletinin menfaatlerini düşünün ve hem ülkemizin hem de Türkmenlerin geleceği için adım atın!

Ah Kerkük Can Oy Kerkük!
On yıl önce ,biz Ülkücüler "Barzani Bağımsız Kürdistan için çalışıyor, görmüyor musunuz?" dediğimizde bizimle alay eden ve bizimle ,siz hayalcisiniz, Turan hayali ile oyalanın durun dediler! 
*
15 yıldır bir sürü hatalar yapıp ,Barzani ile Megri megri türküler söyleyip eğlenenler ,şimdi ne oldu? Hadi Barzaniye 
telefon açın ,sizleri dinlerler. Kerkük,Musul,Telafer,Tuzhurmatı 
ve diğer Türkmen yurtlarına duyarsız kalanlara ,Türkmeni 
dağ ayılarının önünde parçalattıranlara hakkımızı haram ediyoruz. 
*
Şimdi ise "dostlar alışverişte görsün" çıkışları yapılıyor. Bu noktaya gelişimizde en büyük günah 15 yıldır bu ülkeyi yönetenlere aittir. Bu durum açıkça ortada , hiç kimse kıvırmasın kesindir ve doğrudur !
*
Referandum
Kerkük'te "Referandumu yok sayıyoruz" diyorlar... Kerkük'te fiili Barzani-Talabani hakimiyeti başladığından bu yana kaç yıl geçti,ne yaptınız ki şimdi ne yapacaksınız? Lafla peynir gemisi yürümüyor!

Yazık  oradaki Türkmen balalarına ,yazık !
*
Haine Fırsat  Vermek !
Barzani alçağının paçavrasını bayrak niyetine göndere çekenleri, Parti kongresinde şeref konuğu yapıp "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla ayakta alkışlayanları, resmî törenlere davet edip "megri megri" diyerek birlikte gözyaşı dökenleri baş tacı edenler acaba düşünme güçlerinizi mi kaybettiniz!

Başbuğ  Alparslan  TÜRKEŞ  zamanında demedi mi ; Barzaniye de,Talabaniye de güvenmeyin !Onlar emperyalizmin uşaklarıdırlar.

Eee gelinen noktada şimdi ne oldu? Başbuğ ALPASLAN TÜRKEŞ haklı çıkmadı mı?

Saygılarımla...
C NAS

Editör: TE Bilisim