Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Üç ayların ilk mukaddes gecesi Regaip Kandili?nizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu gece gönül evlerimizi aydınlatan o mübarek kandillerden biri yanacak. Regaip Kandili'nin ışığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerini güçlendirecek. Üç ayların başlangıçı olan Recep ayının ilk perşembe gününü cumaya bağlayan bu akşam, Regaib Kandili kutlanacak.
Bu mübarek geceyi fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, yüce dinimizin bizden istediği sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. 

Regaib Kandili, Yüce Allah'ın af ve mağfiretinin istendiği, umut, huzur ve ilahi müjdelerle dolu bir gecedir. Bu nedenle, bu mübarek gece ve onu izleyen günlerin, yaratıcımıza, ailemize, çocuklarımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamaya ve hatırlatmaya, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmasını temenni ederiz.

Editör: TE Bilisim