Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 MUTLAKA OKUYALIM, OKUTALIM
TÜRKİYEMİZİN BÖLÜNMESİNİ İSTEMİYORSAK HAYIR DİYELİM                                    

(Sayın Rıfat SERDAROĞLU'nun yazısı)

Erdoğan’ın yakın çalışma arkadaşları ve başdanışmanlarını incelediğinizde çoğu ile olan birlikteliğinin 1990’lı yıllara dayandığını, Erdoğan’ın siyaseten her yükselişinde bu adamlarını da yanında taşıdığını görebilirsiniz.Bu ekip, her fırsatta Cumhuriyet ve Lâiklik karşıtı beyanlar vermiş ve Erdoğan’ın her yükselişinde onunla beraber hem yükselmiş hem de süper zenginleşmiştir! Erdoğan’ın her biri “Baş” olan danışmanları da aynı kafadadır.

1994 yılında Kayseri Belediye Başkanı olan Şükrü Karatepe, “Her 10 Kasım’da Mustafa Kemal için zorla SAP GİBİ DURUYORUZ” diyen adamdır.

Mehmet Ata Uçum adlı diğer Başdanışmanı ise önce adındaki “Ata” adını mahkeme kararıyla çıkartmış ve sonra “Atatürk adını anayasadan sileceğiz” demiştir.

Karatepe ve Uçum adlı Erdoğan’ın adamları “Çözüm Süreci” denen ihanet sürecinde de “Akil İnsanlar Heyetinde” zehir saçmaya devam ettiler.

Şimdi de Cumhurbaşkanı Başdanışmanları olarak, eğer evet kazanırsa biri “Eyalet Sistemini” diğeri ise yeni bir devlet kuracaklarını yazılı olarak açıkladılar!

Peki, Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak ve ülkeyi eyaletlere bölme suçlamalarına muhatap olan Erdoğan, bu iki Başdanışmanının işlerine son verdi mi? HAYIR...

İşte zurnanın zırt dediği yer burasıdır. 16 Nisan’da evet çıktığı takdirde Erdoğan çıkaracağı bir kararname ile ülkeyi eyaletlere bölebilir, bir gecede tüm üst düzey devlet yöneticilerini görevden alabilir ve orduyu Türk Milletine karşı kullanabilir!

Ama bu kadar da olmaz, bu bir komplo teorisi, paranoya diyenlere şunu sorabilirsiniz;Madem eyalet kurma yetkisini kullanmayacak, niçin Anayasa değişiklik metninin içine gizleyerek koydurdu?(Anayasanın 123. maddesinin 3. fıkrası)

Eğer;

Türkiye’mizin bölünmesini, Cumhuriyet’imizin çökmesini, Kürdistan Devletinin kurulmasını istemiyorsak, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan sapkınların, Cumhurbaşkanı Vekili ve bakan olmalarını istemiyorsak,

HAYIR oyu vereceğiz ve son ana kadar HAYIR oyu verdirmek için çok ama çok çalışacağız.

İnanıyoruz ki, Türk Milleti bu emperyalist oyunu ve piyonlarını mutlaka yenecektir…



Editör: TE Bilisim