BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Sevgili arkadaşlar; 

Anayasa değişikliği ve referanduma dair TV tartışmalarında "evet" lehinde GÖRÜŞ bildirenler, sistemin TEK ADAM yönetimine dönüşmemesi için daha sonra "Siyasi Partiler Kanunu" ve "Seçim Kanunu"nda değişiklikler yapılarak mebusların bağımsız hale getirileceği ve TBMM'nin güçlendirileceğini, kimsenin gelecekle ilgili bu yönde kaygılarının olmaması gerektiğini savunuyorlar.


Yani özetle; "siz merak etmeyin, bize güvenin evet oyu verin, gerisini biz halledeceğiz" demek istiyorlar. Hayatımda bu kadar saçma ve MİLLETİ aptal yerine koyan böylesi bir mantık ve savunma yöntemi görmedim.


Madem bu haliyle TEK ADAM yönetimi riskinin varlığını kabul ediyorsanız, ileride sizin insafınıza bırakmamızı istediğiniz değişiklikleri milletin önüne şimdiden koyun da, belki biz de bu değişikliklere bakarak "evet" deriz. Bu savunmaları yapanların "anayasa", "hukuk" ve "demokrasi" hakkındaki müktesebat ve zihniyetlerini anladıkça gerçekten dehşete düşüyorum.


EL İNSAF, EDEP YA HU..!

ZORLAMAYIN BEYLER; BU PAKETİ MİLLETE PAZARLAMANIZ MÜMKÜN DEĞİL.


Rubil GÖKDEMİR


Editör: TE Bilisim