Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Rubil Gökdemir, başta AKP-MHP ittifakı olmak üzere gündemdeki konuları yorumladı.

Rubil Gökdemir, AKP ve MHP'lilerin, "Kuvvetler ayrılığı, demokrasi ve hukuk devleti gibi kavramlar bizi emperyalist tehditler karşısında koruyamıyor" dediklerini ileri sürdü.

Rubil Gökdemir sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk milliyetçilerinin ağzına almaktan bile korkacakları HDP konusuna gireyim. Demokratik sivil siyaseti savunan bir Türk milliyetçisi olarak, HDP'nin demokratik sivil siyaset kuralları içinde siyaset yapmasını bu ülkenin bütünlüğünün, birliğinin sigortası olarak sayarım. HDP'nin faaliyet göstermesi bu ülkenin hayrınadır. Ama demokratik sivil siyasete bağlı olmak şartıyla. Bir devlette hukuk ve kuvvetler ayrılığı işliyorsa o devleti kimin yönettiğinin hiç bir önemi yoktur. Bir devlet kurum ve kurallarıyla yaşar, devletin bekası böyle temin edilir."

Gökdemir programda Ankara kulislerinde konuşulan bir konuyu da gündeme getirdi. Eski MHP'li Gökdemir, AKP ve MHP'lilerin, emperyalist güçlerin kuvvetler ayrılığı, demokrasi ve hukuk devleti ilkelerini kullanarak Türkiye'ye müdahale ettiklerini savunduğunu ileri sürdü.

"ÜLKEMİZE SALDIRIYOR"

Gökdemir konuşmasının devamında şunları söyledi:


"Ankara kulislerinde bu ittifakı demokratik sivil siyasetin gerekçeleriyle ifade edemiyorlar. 'Emperyal güçler, dış odaklar, sizin çok önemsediğiniz kuvvetler ayrılığını, demokratik sivil siyasetin enstrümanlarını kullanarak devletimizin bekasına tehdit oluşturacak müdahaleler ve sızmalarda bulunuyor' diyorlar. 'Kuvvetler ayrılığı, demokrasi ve hukuk devleti gibi kavramlar bizi bu tehditler karşısında koruyamıyor' diye açıklıyorlar. Ak Parti ve MHP'liler böyle anlatmaya başladılar. Samimi şekilde söylüyorum bu ittifakın psikolojik temeli budur."

GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE, DEMOKRASİ VE HUKUK DEVLETİNİ ÖNCELEYEN TÜRK MİLLİYETÇİLERİ BU ÜLKENİN ÜMİDİ OLMA İDDİALARINI DEVAM ETTİRİYORLAR ..

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim