Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Şimdi 30 senedir süren Ermeni işgali bitecek mi? 1990’lı yıllarda yurtlarından Rus-Ermeni işbirliği ile sürülen Karabağ Türkleri evlerine geri dönebilecek mi?

Rusların gelmesi bir 30 sene daha Ermeni işgalinin ömrünü mü uzatır?

Ha Ermeni işgali ha Rus işgali ne fark eder?

Hatta bu daha tehlikeli değil midir?

Ermeni taleplerinin Ruslar eliyle dayatılmayacağını kim garanti edebilir?

Ermenistan, Rusya, ABD, AB ve Rusya elinde savrulan truva atının versiyonları değil midir? Kendini kullandıran beşinci kol rolünü bu kadar onursuzca oynayan başka bir taşeron millet var mıdır?

Ermenistan, Gürcistan, Ukrayna vb. Soros’un turuncu devrimine figüran olmuş yeni savrulmalara devam ediyor. Ruslar aynı kanlı oyunu sahnelemeye devam ediyor. Karabağ’da Ermeni işgali Rus maske ve güvencesi ile fiili durum sürecek mi?

Rusya Azerbaycan’ın bu zaferini kullanarak bir taşla iki kuş vurmak hem ABD ve AB Kafkas hamlesi yaparak yeni mevziler kazanıyor. Hem turuncu ABD kuklası Ermenistan başbakanını tasfiye etti hem de arka bahçe yapmak istediği Karabağ’a yeniden yerleşti.

Yani özetle bağımsız Azerbaycan toprağında Rus askerinin ne işi var? Ruslar Ermenistan topraklarında olsun Türkiye Azerbaycan’a yeter.

Azerbaycan’a yazık oldu. Çok büyük gurur verici ivme yakaladılar bunun nihai zaferle taçlanması işgalin kesin bitirilmesi gerekirdi. Diplomatik seferberlikle daha farklı kazanımlar elde edilip Karabağ işgali ebedi bitirilebilirdi ama meselenin en can alıcı sorusu Ermeni işgali Rus maskesi ile daha ne kadar sürecek?

Biz tamam demiştik yeni bir Rus hamlesini izliyoruz! Karabağ Ermeni Rus ittifakı ile zaten işgal edilmişti şimdi Ruslar müttefiki truva atı Ermenileri barış arabulucu maskesi ile korumaya mı geldi?  

Ermenistan hamisi Ruslardan Karabağ’da tehlikeli bir oyun!

Ruslar savaşmadan Karabağ’ın % 60’ına üs kurup hem Ermeni hamiliği yapacak hem de Türk dünyasının boğazına çöküp şah damarını kesmeye yönelecek. RUSLAR KARABAĞ’I ERMENİLERLE İŞGAL ETMEMİŞ MİYDİ?

“Rus’un anlaşmaya sadakatı mürekkebi kuruyana kadardır” Cahar Dudayev

Rus’a ne kadar güvenilir?

Sabri ŞENEL – 11.11.2020

Editör: TE Bilisim