Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Osmanlı'nın ihanete uğradığı Yemen, Hicaz, Filistin, Suriye, Irak ve Afrika'da en son Suriye Rabovada şimdi (Rojava) yaşlı sivil çocuk kadın demeden katliamı yapanların torunlarına, bölgede yeni katliamlar yapılıyor. Kan göz yaşı yine sel olup akıyor.

Bize ihanet edenlerin torunları, dedelerinin ihanetinin bedelini çok ağır ödüyor.

Keşke oyuna gelinmeseydi; keşke birlikte karşı koyabilseydik; insanlık tarihinin bu en alçak vahşet ve zulmü olur muydu?

Türkiye Cumhuriyetini kuranlar ve Türk milleti, ihanet öyküleri İle büyüdü. Bugün Türk-İslam Coğrafyasında birlikte milli, İnsani; İslami dahası Evrensel direniş gösteremezsek, insanlık yeni bir vahşetle karşı karşıyadır.

Bedel ödemekten kaçanlar; ter, emek ,çile ve bedel ödemeyi gerektiğinde şehadeti göze alamayanlar; hakikatleri kavramaktan acze düşenlerin torunları İle ebedi hayatta çok erken buluşur, mahşerde hesap veremezler!

Şimdi diriliş, silkiniş, insanca yaşamak için şerefli asil mücadele zamanıdır!

İhanet için iş birliği yapan kim olursa olsun, mutlaka kendileri ya da torunları ağır bedeller ödüyor. Arap Bedevilerinin, Ermeni komitacıların, Sırpların vb. şimdi terör örgütlerinin kışkırttığı etnik inanç ve inanç gruplarının, asla taşeronluk, Truva atı veya maşalıklarıyla yüzü gülmez. Birlikte direnmezsek, ya çöplüklerde yemek kuyruklarında ya da toplu mezarlarda koyun koyuna yatarız.

İnsanlık onuru ve Müslümanlık, birlikte ayağa kalkmayı emrediyor!

Sabri Şenel






Editör: TE Bilisim