Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Bu senaryo, Osmanlının son dönemlerinde İngilizlerin başını çektiği Siyonist, haçlı işbirliği ile yazılan büyük Kürdistan’dır. Mikro boyutlu fitne ölçekteki tohumları ülkemiz ve komşu kültür coğrafyamıza atılmıştır. İngilizlerin başaramadığı Çanakkale ile yerle bir ettiğimiz senaryonun kuyruk acılarının intikamını almak şimdi yeni aktörlere düşmüştür. Dörtlü konfederasyonu şimdilerde bir başka revize edilmiş şartlarda AB, ABD ve İsrail’in işin içerisinde olduğu takım hayata geçirmeye çalışıyor. Büyük Kürdistan’ın parçaları birer birer oluşturularak dört parçalı yapıdan büyük Kürdistan’a doğru doludizgin gidiliyor. Dört parçalı tasarlanan büyük kürdistan, çilingir anahtarı, Siyonist haçlı projesidir. Tarih şuurundan yoksun, milli direnç kodları oluşamamış, mücadele vermeden yoksun, kendi koltuk ve makamlarını başkalarının iznine bırakan son kullanım tarihli aktörlerle bölgemiz süratle kaosa, kargaşaya sürükleniyor. Kurulmak istenen büyük Kürdistan, büyük İsrail ve büyük Ermenistan’ın çilingir anahtarıdır. Bölge ülkelerinde lider diye takdim edilenlere iktidar onayı verilerek, son kullanım tarihine tabi tutularak ömürleri tayin edilmektedir. Hani Irak’taki nükleer silahlar nerededir? Niyet İsrail ve Ermenistan’ı güvenceye almak, petrolden sonraki bölgenin diğer stratejik yer altı kaynaklarına sahip olmak, dünyanın kalbi sayılacak bu ülkeye işbirlikçi iktidarlar ile hakim olmaktır. Burada makam zafiyeti olan gaza gelenler eliyle bölgeye kan ağlatmaya, bölgede gözyaşı döktürmeye devam edeceklerdir. Hedef Türk yurdu ve Türklerdir.
HEPİMİZ BİRİZ VE TÜRKÜZ ALLAHIN İPİNE HEP BİRLİKTE SARILACAĞIZ:
MHP ve ülkücüleri ırkçılıkla suçlayanlar Türk ismini silmeye birden çok millete ayırmaya çalışan bölücüdürler. Yeni yönetim modeli ile eyalet ve başkanlık sistemi bu süreçlerle hayata geçirilecektir. Buna Arnavut, Arap, Kürt, Laz ve hepimiz Türk’üz diyen millet müsaade edecek midir? Bir millet hep birlikte yediden yetmişe uyanıyor, oyun bozuluyor. Hepimiz tek milletiz adımız Türk kıblemiz Kabe ve Allah’ın ipine hep birlikte sımsıkı sarılacağız tezgahı bozacağız.
GEN LABORATUVARLARINDA MİLLET OLMADIK:
Türk milleti kan soy gen laboratuvarları ile millet olmadı. Bu yapıları kurarak kemik testi yapanlara itibar etmeyecektir. Kardeşlik edebiyatı maskeli gafil mikro etnik marazlı gerçek bölücülere asla fırsat vermeyecektir. Bütün siyasi partilerden önce bu millet Türk ve Müslüman dır. Binlerce yıllık mazimizle en son Çanakkale de Sakarya da Afyon da Dumlupınar da verdiğimiz şehitler akıttığımız kanla ödediğimiz bedellerle ateşle imtihanla millet olduk. Asıl operasyonu o ayrıştırma laboratuvarlarına millet yapacaktır. Bizim millet olmamızın sırrı kıble istikametinde, ödediğimiz tarifi imkansız bedellerle sınırsız kader birliğindedir.
ETNİK KİMLİKLERE KARDEŞLİK VURGUSU İLE TÜRK MİLLETİ TASFİYE Mİ EDİLİYOR?
Arap, Kürt, Türk, Acem, Arnavut, Laz, Çerkez vb. kardeştir cümleleri ile tek millet Türk milletinin ipi mi çekiliyor? Hani tek millettik ve hepimiz Türk’tük. Bir ara hepimiz Ermeni olduk şimdi ne oluyoruz? Anadolu milletler topluluğuymuş gibi bunu dayatmaya ve kabul ettirmeye çalışıyorlar. Ellerinde kazma kürek, her gün mezarlıktan 36 etnik kimliği mezar taşlarından okuyarak bizi bilgilendiriyorlar. Bayağı cahil kalmışız(!) Daha dün tek milletiz diyenler, yeminle söyleyenler birden çark etti; bunlara nasıl güvenilir? Öcalan’ın kılavuzluğu tavsiyesi ve öngörüleri ile durmak yok yola
devam; ama bu yol çıkmaz sokaktır. Bu yola girenleri bekleyen çok acı bir pişmanlıktır. Ama son pişmanlık fayda vermez, bu çıkmaz yoldan dönünüz. Dost acı söyler diyecek AKP’ye oy verenlerin uyarılarını yakında birlikte göreceğiz. Anadolu kaynıyor, biriken milli enerji rotayı düzeltecektir inşallah. Bence bu etnik ayrıştırma modeli, biri birini boğazlama tarihi olan, batı ülkelerine Almanya ya, İngiltere ye Fransa ya, hatta Amerika ya AKP’nin modeli olarak ihraç edilebilir mi?
BU ÜLKE SİZİN BAŞKANLIK AŞKINIZIN KURBANIMI OLACAKTIR? BUİRADE MİLLETİN İRADESİMİDİR? FAİLİ MEÇHUL İFTİRALARI İÇİN GÜVENLİK KUVVETLERİNDEN ÖZÜR DİLENMİŞMİDİR?
Güneydoğuda faili meçhul iftiraları ile Türk ordusunun nasıl hedef alınarak yıpratıldığını yıllardır izliyoruz. Daha iyi anladık ki bütün oyunlar bugünler için yapılmıştır. İnsanların öldürülerek gömüldüğü iftirasını atanlar adli tıp raporlarında hayvan kemiği, yüzyıllık kemikler olduğu anlaşınca lağım faresi gibi kaçtılar. Bu sefer yine başka bir iftira için ortadan kaybolup masumların kanını akıtacak başka bir ihanet için vaziyet almış ve bu sayede ihanet dal budak sarmıştır. TSK kuvvetlerini darbenin odağı göstererek bilinçli biçimde ordu yıpratıldı. Niçin yıpratıldığını şimdi daha iyi anlıyoruz. Kanlı katil PKK alçakları darbe yapma bir tarafa ülkeyi kan gölüne çevirmesine rağmen onlarla görüşüyor ve medet umuyorsunuz. Arkasından timsahın gözyaşları gibi tutukluluk sürelerinin uzun olmasından şikayet ediyorsunuz. Hem nalına hem de mıhına vurmak ancak buna denir. Engin alanı içeride tutuyorsunuz adaletiniz bu mu dur? Varsa yoksa iftiralar ve bel altı vuruşları sonucu toz bulanık hava ülkeyi baştan başa kaplamıştır. Bitmeyen darbe sömürüsü kredisi ile yol almaya çalışıyorsunuz. Dün 28 şubatlarda köşe bucak gizlenip kaçarak gizlenenler, bugün meydan okuyor çünkü yanlarında küresel çete ve koordinatör ülke vardır. Çünkü darbecilerle küresel çetenin çalışma dönemi bitmiştir. Ülkede baş örtülü muhafazakar inançlı insanlara o baskıları yapan darbeci jakoben dayatmacı laiklerin arkasında dün küresel çete dimdik duruyordu ama artık destek adresi değişmiştir. Bu milletten her türlü yemin ve yalanlarla her şey gizlenerek alıştırılarak bu kara günlere gelmedik mi? Öcalan ile başkanlık sistemi pazarlıkları basına yansıyor. Bu ülke sizin başkanlık aşkınızın kurbanımı olacaktır?
PKK BİZDEN ELMA ARMUTMU İSTİYOR? BÖLÜCÜLÜK İDDİALARINDAN VAZMI GEÇMİŞTİR? 
Bu ülkede kan akmasını isteyen ancak kandan beslenen insanlık dışı yaratıklardır. Bunu en çok isteyen ve kan dökerek kan içerek yoluna devam eden dünyanın en kanlı ölüm şebekesi olan domuzla beslenen namazla alay eden alçak inançsız katillerdir. Onların taleplerine boyun eğmek sadece kendilerine ve ağa babalarına yeni mevziler kazandırır. Belki Tayyip Erdoğan’a başkanlık getirir ama bu kara leke ebedi olarak alnında kalır. Çünkü bu alçaklara güvenilmez çünkü onlar ve destekçilerinden ne post nede dost olur. En büyük mazur görülemeyecek hata Kürt gardaşımı bizden ayırmaktır. Yeni idari eyalet yapıları hayali için resmi milli kimlik vermek insanımızı ötekileştirmektir. Bu gerçek bölücülüktür. Kürt gardaşıma sözde hak verme adına PKK’yı muhatap almak nasıl bir kafa yapısıdır? Sizin yöneticilik ferasetiniz başarınız bu mu dur? Ama bu ülkenin insanları ve güvenlik kuvvetleri şehit olma pahasına her türlü mukaddes ve milli değerlerimiz adına ömrünün sonun kadar savaşmaya ve vatanın bütünlüğünü tek devlet tek millet tek bayrak tek ülke tek istiklal marşı için tek vücut ve hazırdır. Her zaman şehitler verecek vermeye de devam edecektir. Bölücüler bizden elma armut istemiyorlar. Egemenliğe yeni milli kimlikle ortak olmak toprak, yeni paçavra bayrak asmak, kurulacak yeni Kürdistan’a yeni mevziler kazanmak istiyorlar bunları biz mi uyduruyoruz? bunlar yalan veya yanlış mıdır? Bu örgüt ve batı Kürdistanı kurmaktan vazgeçti mi? O zaman 30 yılı aşkın süredir terörle mücadele eden devlet yöneticileri ve siyasiler yanlış mı yaptı? Büyük ülkelerin temel politikaları olur. Terörle mücadele konusunda ortak tavır varken bunu birden yok saymak şehitleri mücadele edenleri yok saymak değil midir? Sadece en üstün akıl sizin aklınız mıdır? Türk milletinden köşe bucak gerçekleri PKK ile görüşmeleri niçin
gizliyorsunuz? Çocuk mu kandırıyorsunuz? Yarınlarda Allah korusun tekrar kan gövdeyi götürürse bunun hesabını nasıl vereceksiniz?
ADALETİN BUMU EY AKP BU NASIL BARIŞ? BOYNU EĞİLEN ASKERLERİİÇİNİZE SİNDİREBİLDİNİZMİ?
Türk askeri ve polisi üç beş tane üzerlerinde askerimin kanı olan Ermeni dönemsi katil taşeronun karşısında o yürek dağlayan kara tabloya layık mıdır? Şimdi oldu mu açılımınız bu mu dur? Habur rezaletinde militanlar seyyar mahkeme ile köklü devlet gelenekleri ile alay edercesine yargılandı, şimdi bu kara tabloda askerler teslim edildi. Adaleti bu mu dur Ey AKP böyle barış olur mu? Bu nasıl omurgasızlık bütün bu olanları içine sindirip rahat edip ben Türk evladıyım diyebilen var mıdır? Bütün bu tabloyu sindirip hazmedebildiniz mi? Yedi düvele karşı koyan destanlar yazan kahraman dedelerin torunları birkaç çapulcu PKK’lının karşısında askerlerimizin boyunun eğdirilmesinin takdirini vicdanlarınıza bırakıyoruz. Bizimle gelecek nesiller övünecek mi? Türk devletinin tasfiyesine seyirci kaldı denerek lanet halkası boynumuza takılmayacak mı? AKP ye oy veren kardeşim yarın başka başkaldırı olursa şehitler gelmesin diye daha neyi vereceğiz?
Editör: TE Bilisim