Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Ülkenin neresi olursa olsun bu iftira ve ihanet korosuna Müslümanlık adamlık dersi verilmezse halimiz haraptır.Yarın kıvrım kıvrım kıvranmanın "elimiz kırılsaydı" dememek için namertlerin değil mertlerin tükürdüğünü yalayanların değil elif gibi dik duranları iktidara getirmeliyiz.

Ağzından çıkanı kulakları duyanların lağım kanallarından lağım siyaseti yaparak bazen yatak odalarına bazen necaseti taşıyarak siyaseti kirleten seviyeyi düşüren kendi pisliklerini zaaflarını kamu gücü yanaşma yandaş medya ile gizleyenkerle nereye kadar devam edebiliriz? Hep yanılan kandırılan ağlayan sızlayan emziğimi oyuncağımı koltuğumu verin diye cıyak cıyak bağıranlarla nereye kadar yol alabiliriz? Bu dönem ölümsüz iktidar uğraş ve zorlamalarına rağmen elbet bitecektir. İnsan ömrü gibi partilerinde mutlaka sona gelecektir.

Partilerin ömrünü belirleyen ilkesiz ülķüsüz ülkesiz siyasettir.Her şey iktidarı sürdürme adına saçılıp savrulur iftira tezgah yalan dolan havada uçuşursa sadece ülke değil birlikte kaybederiz. Yaşamamızı sağlayan değerler kokar tuz kokarsa kokuya sadece burun değil beden ve sosyal bünye milli yapı asla dayanamaz.

Bızi biz kılan dini milli ve insanlık değerlerimizi korumayan òlçüleri hatırlatmayan bu değerlerden yana taraf olmayanlardan tarihte millette Allahta er veya geç hesap soracaktır.Belki buğün bu mazlum halkı kandırabilirsiniz ama yalancı çoban misali yalancının mumu gibi mutlaka yatsıya kadar vakit vardır.Bu vakit 1 kasım değilse sonu nedamettir kandır gözyaşıdır acılardır. Ülke geleceği risk altında bu zifiri karanlık daha fazla sürmemelidir.

Bunu politik mülahazalarla yazıyorsam muradim koltuksa Allah muradımıza erdirmesin.Millet geleceğimiz ümmet varlığımız sarsılıyor acılar dayanılmaz hale geldi. Akdeniz sahillerine vuran körpe yavruların cansız bedenlerinin sorumlusu sadece Eset ve batımıdır? Burada hiçmi kabahatiniz yoktur kafanızı koltuğa rahat koyabiliyor musunuz? Bunu yapıyorsanız uyuyun bir gün mutlaka kabusa uyabacaksınız. Ama o gün vakit çok geç olacaktır.Bu millete gerçekleri söylemekten başka bir görevi Allah bize yüklemesin inşallah! Çünkü bütün ırkçılık iftiralarına rağmen milliyetçi ülkücü hareketin mensupları Türk milletibe hiç yalan söykemedi.

Tükürdüğünü asla yalamadılar böyle bir iktidarı haramla gelen koltukları Allah bize nasip etmesin.Allah bize millete ümmete ve insanlığa gerçekleri söylemekten başja bir misyon nasip etmesin.
Editör: TE Bilisim