Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
TÜRK MİLLETİ MİSAFİRİ DOYURUR
İŞGALCİNİN GÖZÜNÜ TOPRAKLA
LEŞİ İLE ÇAKALLARI DOYURUR!
Sabri Şenel

Türk milleti Müslüman Türk kimliği ile bin yıldır; Türk kimliği ile binlerce yıldır bu toprakların egemen gücüdür. Kıyamete kadar buradayız... meraklılarına duyurulur!

Sadece kahpe pusularda acı çekeriz ama dağlarda, ovalarda, ite-çakala bol bol leşler bırakırız. Bu açıdan da Anadolu, açları hep doyurur! birilerinin gözünü toprakla, birilerinin gözünü leşle!..

Türk milleti için Türkiye cennete açılan kapıdır; gelmek isteyeni doyururuz; misafir olarak geleni, yemeyiz-içmeyiz doyururuz. İşgal için gelenin gözünü toprakla doyururuz! ve, leşi ile de çakalları doyururuz!

Hülasa, aç bırakmaz Anadolu; çünkü Anadolu anadır, ana kucağıdır. İsteyene öz anne, isteyene üvey ve isteyene de dar ederiz dünyayı!..

Dağlar, ovalar, Alpler, erenler... Allah yolunda ölenler dikilir zalimin karşısına; tarih Türklerin sayısız  yazdığı destanlar diyarıdır bu topraklar.

Buradan gideceğiz mahşer yerine... kimileri toprak altından ama Türk milleti kıyametle birlikte yer üstünden ve altından Allahın askeri olarak yeniden dirilecektir. Diriliştir bu... dikleniştir; kutlu mübarek bir isyandır  Türk milletinin misyonudur.

Selam olsun, kutlu yolun gelmiş geçmiş gelecek olan tüm yolcularına!

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim