Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
Haberalp genel yayın yönetmeni ve aynı zamanda MHP İstanbul 1.bölge milletvekili adayı olan Sabri Şenel'in ''Şafak mutlaka sökecek'' kitabının imza gününde katılım yoğundu. Samimi bir havanın hakim olduğu akşam içten kucaklaşmaların ve sözlerin söylendiği adeta umutların yeşerdiği tohumların filizlendiği fidanların boy vermeye başladığı millet ve milli değerler adına bir bahar akşamını yansıtmıştır. Mazlumların son sığındığı kapı Anadolu kapısıdır buradan çıkış yoktur.
Sabri Şenel;
İşte son mazlumlar Irak Türkmenleridir diyerek kitabın imza günü gelirini Irak Türkmenlerine bağışlamıştır .Çok samimi ve manidar cümlelerle başlayan konuşma gözlerden yaşların döküldüğü duygu yoğunluğu yüksek mütevazi buluşmaya dönüşen kardeşlik ötesi bir tablo ortaya koymuştur.

İşte o konuşmadan kısaca aktaracağımız bir bölüm
'' Saygıdeğer gönül dostları, gücünü ideallerinden alan kutlu yolun yolcuları ile ''ŞAFAK MUTLAKA SÖKECEK'' isimli kitabımızın tanıtımı için bir araya geldik.Siyaseti mazlumlar garipler, yetimler, öksüzler, çaresizler, kimsesizler ve hor görülen oyu çalınıp seçimden seçime karşısına geçilen direkt veya dolaylı aşağılananlar adına yaptık. İradesi dayatılan adaylarla seçimden seçime sorulan varoşlar kenar mahalleleri evlatları adına hep alanda olduk. Fakir bir ailenin çocukları olarak yıllar önce İstanbul'a geldik.İnşaatlarda amelelik yaparak okudum ve hayata tutundum.Nereden geldiğimizi nereye gideceğimizi bilen eğitim kültür ve inanç geleneklerinden geliyoruz.Allah'tan başka huzurda eğilmedik mevla servet şöhret makam kapılarında boynumuzu eğdirmesin merde ve namerde muhtaç etmesin.Herkes fani bu dünyada Sultan Süleyman'a kalmayan dünya kimseye kalmaz.Nice şahlar padişahlar geldi geçti toprağın altı nice ölümsüzlük iddiası ile herkese meydan okuyanlarla doludur. Ama toprak hepsini bağrına aldı bazıları için cennet bahçesi bazıları için cehennem çukuru olarak misafir ediyor.Gök kubbede hoş seda adına ömrünü inanç ve idealleri uğruna geçiren kader mahkumu varoş çocukları gibi aynı kader süreçlerinden geliyor ve onların sıkıntılarını sonuna kadar yaşıyoruz.Aday olduğumuz tüm seçimlerde ilçemizin mahallemizin dili olduk itildik kakıldık haksızlığa uğradık karşımıza korkunç imar rantı bütçeleri ile çıkan bu haram saltanatın haramzadeleri karşısında derdimizi anlatmanın zorluklarını siyasi ömrümüz boyunca yaşadık.Aslında çığlığımız, soluğumuz ve derdimiz hep sessiz yığınların derdi olmuştur. Ama ne İsa'ya nede Musa'ya yaranabildik. Allah'tan hep hayırlısını istedik çünkü hayır ve şer Allah'tandır. Kırıldım içim burkuldu ama asla hiç kimseye gücenmedim eğilmedik bükülmedik. Yakında çok enteresan bulacağınız"Anadolu evlatlarının önündeki siyasi engeller ve anılarım"diye yeni kitabımızla sizleri buluşturacağız bir solukta okuyacağınızı tahmin ettiğim alın teri çile ürünü siyasetin karanlık dehlizlerini işaret edecektir.Bu yolculuk teneşür tahtasına kadar devam edecek hiç bitmeyen kutlu yolculuktur.Allah O'nun yolunda layıkı ile hizmet etmeyi hakkı söylemeyi milleti sevmeyi halkı karşılıksız savunmayı nasip etsin.Bu yolculuk asla burada bitmez.''diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilisim