Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 1999-2004 yıllarında,Samsun'un ilçerinden birisi MHP'Lİ belediye başkanı tarafından yönetilmektedir..

2004 yılında yapılan seçimi,AKP'li belediye başkanı kazanır.. 1999-2004 yılları arasında işe giren şirket elamanı bir kardeşimizi,önce,yapmak olduğu işle ilgili bunaltırlar..Sonra,o kardeşimizi çöpe gönderirler..7-8 ay sonra da bu kardeşimizi işten çıkarırlar..

İşten çıkarılan bu kardeşimiz,belediyeye gider,makama çıkar..Korumalar,makama almak istemezler..

Nihayetinde,korumalar,kardeşimizin üstünü arayarak içeri,makama alırlar..Ve,belediye başkanı ile,işten çıkartılan arkadaşımız arasında şu konuşmalar geçer.. Arkadaşımız:-Benim,bir hırsızlığımı mı gördünüz?.. Belediye başkanı:-Her yaptığını didik-didik ettirdim..En ufak bir şey bulamadım..

Arkadaşımız:-Bir namussuzluğumumu gördünüz..Kadın ve kızlara terbiyesizlik mi yaptım?..

Belediye başkanı:-Yok,öyle bir şey yok..Kesinlikle öyle bir şey söz konusu değil.. Arkadaşımız:-Verdiğiniz işleri mi yapmadım?İşimi mi savsakladım? Belediye başkanı.-Öyle bir şey söz konusu değil.Verilen her işi yaptın.. Arkadaşımız:-Peki;beni,neden işten çıkardınız?..

Belediye başkanı:-Sen,MHP'lisin..Sen ÜLKÜCÜSÜN..SENİ,BUNDAN DOLAYI İŞTEN ÇIKARDIM.. Arkadaşımız:-Benimle ilgili sözlerin,yani,hırsız olmadığım-namussuz olmadığım-işimi yaptığım beyanınızın nihayetinde,bu ŞEREF bana yeter.. Lakin;bütün bunlara rağmen,MHP'li ve ÜLKÜCÜ olduğum için beni işten çıkarmanız ise,sizi ŞEREFSİZ olarak gösterir..

Şaban Kılıç Samsun MHP Eski il başkanı



Editör: TE Bilisim