Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Başkent Ankara burası... Güya ülkenin yönetildiği Merkez! 

Ülkede yedi Aydır Olağanüstü Hal Yasası Var ..! Yani bir nevi sıkıyönetim ..!

Hatta Toplantı ve Gösteri yürüyüşü dahi yasak ..!

Ancak bu yasaklar Herkes için geçerli değil ..!

Günlerce Türkiye Kamu -Sen genel merkezi bir grubun saldırısına uğruyor .. kapısına dayanıyor .. , hatta binanın içine girip tehditler savuruyor .. hükümet seyrediyor ..! Yasaları Uygulamaktan sorumlu olanlar sadece seyrediyor ..! Hukuksuzluğa göz yumuyor ..!

Yetmiyor! TÜRKİYE KAMU SEN , KONFEDERASYONUNUN  TEŞKİLAT BAŞKANI VE TÜRK BÜRO SENDİKASI GENEL BAŞKANINA EVİNİN ÖNÜNDE PUSU KURULUYOR ..

YİNE DEVLETİ YÖNETENLER YOK ORTADA ..! OHAL NE HİKMETSE BİZİM MAHALLEYE DE UĞRAMIYOR ..

Güya her yerde MOBESE var ..devletin başkentinde iki gündür saldırganlar bulunamıyor !! Ya da bulunmak istenmiyor .. Neden mi? Kaleş Tetikçilerin arkasındaki odaklar bilinmesin diye herhalde .!

Bu Saldırı iktidar yanlısı bir zata yapılsaydı neler olurdu neler .??

Hükümetten deştik Yalancıktan da olda bir kınama Yok..! İÇ İŞLERİ BAKANINDAN BİR GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU BİLE YOK!  Neden? Çünkü Tütkiye Kamu Sen'in mensuplarının onların gözünde hiç bir kıymeti yok ..! Hatta belki de memnun da oluyorlar bize yapılan saldırılara ..!

Herkes bilsin ki İktidar ne yaparsa yapsın .. biz ilkelerimizden ve kutlu yolumuzdan taviz vermeyiz .. Türkiye sevdamızdan vaz geçmeyiz , BüyükTürk milletini, büyük Atatürk'ün Hedef Gösterdiği " MUASIR MEDENİYETLERİN SEVİYESİNE TÜRK MİLLETİNİ ULAŞTIRMA ÜLKÜMÜZDEN ASLA VAZ GEÇMEYİZ ..

KİM NE YAPARSA YAPSIN , HANGİ TUZAKLARI KURARSA KURSUN , SEVDAMIZDAN VAZGEÇMEYİZ ..!

ALLAH VAR GAM YOK ..!

Fahrettin Yokuş





Editör: TE Bilisim