Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Oy sandığına sahip çıkamayanların tabutlara omuz vermelerinin şehit cenazelerine duyarlılık göstermelerinin çok fazla anlamı yoktur. Dirisine ve helal oyuna oy sandığına sahip çıkamayanlar çoğu kez tabutlara omuz vermek zorunda kalırlar.

Oy sandığı ve tabut iki sandıktır. İkisi de sonuçları üzerinden sorgulama yapılan gelecek tasarımı yapılan dünyevi ve uhrevi makam ambalajlarıdır. ''Ne doğrarsan çanağına o gelir kaşığına'' ''ne ekersen onu biçersin'' sandıklardan sonuç bekleyenler sokaklarda hanelerde köy ve mahallelerde gönül kapılarında olmak zorundadır. Ölüm ötesi huzur içinde olmak için Allah'ın emirlerine uymak ve bu dünyada iman etmek hayırlı ameller işlemek gerekir.

Türkiye 7 Haziran'da kader seçimine gidiyor TV ler gazeteler siyaset kurumu lağım çukuru gibi kokan hırsızlık yolsuzluk ve ahlaksızlıkları tartışıyor. Bu ahlak sınırlarını zorlayan, değil Müslümanlık, hiç bir inancın onay vermeyeceği hırsızlık tartışmasını ülke daha fazla omuzlarında taşıyamaz. Dünyanın hiç bir yerinde kendi asker polis ve öğretmen hemşire ve bebeklerini katleden den hiç bir millet ve devlet gelecek bekleyemez.

Devlet ve millet onurumuzun yerlerde süründüğü yerden, yeniden ayağa kalkışın adresi sandıktır.

''Yiğit düştüğü yerden kalkar'' üç hilal zirvelere yukarılara çıkarsa ülkede güller yeniden açar ve ve millet nefes alır.MHP sokağa çıkmalı diye bol bol ahkam kesenler önce sandık için alanda olmalıdır. Başkan ve yönetici tartışması dondurulmalı kendimiz değil artık ülkeyi tartışarak MHP yi iktidara taşımalıyız.

Sandıklarda hırsızlığın mahkeme karaları ile tescillendiği ve bunun dalga dalga ülke yönetimine yayıldığı bu kara dönem kapanmalıdır. Bunun için en öncelikli insanlık vatandaşlık dahası Ülkücü milliyetçi önceliğimiz sandığa sahip çıkmaktır. Önce hane iradesini akrabalık komşuluk ilişkilerini oya çevireceğiz.Sokak cadde okul önü,okul katı ve sandıkta gerektiği gibi olmalıyız.

Bedrin aslanlarının, fethin, İstiklal harbi ruhu ile helal oylarla, meşru yoldan iktidar mührünü, hak için adalet için tüyü bitmemiş yetimin hakkı için çaresizlerin gariplerin kimsesizlerin geleceği için millet adına almalı ve MHP yi iktidar yapmalıyız. Oyuna sandığına sahip çıkamayanların ülkesine sahip çıkma lafları boş laftır.

Ülkeye devlet ve millete kendi geleceğimize sahip çıkmanın yolu sandığa yeterince sahip çıkmaktan sandık iradesini güçlü kılmaktan geçiyor. 7 haziran Çanakkale'nin rövanşıdır.O gün 4 lü federasyoncu İngilizler bugün BOP çular karşımızdadır.

Seçim günü oruç tutalım veya Çanakkale deki gibi kumanyamız gerekirse hoşaf ve kuru ekmek olsun. Suçlamayı saçma sapan mazeretler üretmeyi topu taca atmayı bir taraf bırakmalıyız. Bütün samimiyeti ile iliklerine kadar titreyerek sandıkta var olmayı beceremeyenlerin hane namus ve onur sınırlarına bir gün mutlaka dayanacaklar.

Ucuz şovlarla kendi çöplüğünde ötme ile kahramanlık olmaz. Artık herkes bu süreçte şeref haysiyet ve her türlü mukaddesi adına ayakta sokakta sandıkta ve teyakkuzda olmak zorundadır. Ben ağayım ben paşayım ben varlıklıyım ben akademisyenim ben rütbeliyim bunların hepsi milli birlik bütünlük ve şehadet ikliminde sandık iradesine yansımalı ve o güne sandıkta seçim zaferi ile taçlandırmak zorundayız. Aslında şehit gelmeyecek yalan ve aldatması ile bu ülkenin geleceği karanlığa itiliyor.

Ülke bölünmenin eşiğinde kanlı katiller devlete bayraksız isyan provaları yaparak meydan okuyor. Kuracakları taşeron Kürdistan ile bölge ve ülkemiz yeni silahların deneneceği kan gölüne çevrilecektir.Bunu göremeyen bakar körleri,duyar sağırları konuşan dilsizleri ve idrak izan yoksunlarını Allah ıslah etsin sözümüze ikna gücü versin.

Editör: TE Bilisim