Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Bana son yirmi yılın en önemli siyasi lideri kim diye sorsanız hiç tereddüt etmeden Devlet BAHÇELİ'dir derim..

Çünkü 57.Hükümet te bile MHP ye karşı yapılacak operasyonu haber alarak Meclis dışında kalmak pahasına da olsa ,MHP yi dağılıp parçalanmaktan kurtaran kişidir Sayın Devlet BAHÇELİ..

o Dönem siyaseten nemalanmak isteyen, makam ve mevkii içinde olanların elbette rahatı huzuru kaçmış olabilir ama Sayın Devlet BAHÇELİ Türk Milliyetçiliği'nin mukadderatına leke düşürmek isteyenlerin önüne set çekerek içte ve dışta büyük bir emperyalist oyunu bozmuştur.

O Dönem Cumhurbaşkanlığı krizi çıktığında,Anayasa Mahkemesi Ahmet NECDET SEZER'i Cumhurbaşkanı seçtirerek Kurumlararası çatışmayı engelleyen,siyasetçiler arasındaki kutuplaşmayı ortadan kaldıran ve Devletin tepesine uygun birisini oturtan Sayın Devlet BAHÇELİ uzlaşmacı, birleştirici rolüyle gönüller de taht kurmuştur.

Bakınız bugün Cumhurbaşkanlığına aday olan Recep Tayyip ERDOĞAN daha şimdiden ''Ben diğerleri gibi Cumhurbaşkanı olmayacağım.Yetkilerimi genişleteceğim.Siyasete müdahale edeceğim'' demektedir.

Recep Tayyip ERDOĞAN gerginleştiren,hizipleştiren,ayrıştıran bir adamdır.Milletin adamı değil, illetin''şeytanın'' adamıdır.Milli irade ile uzaktan yakından hiç bir alakası yoktur.Çünkü her zaman hep'' benim dediğim olacak'' demiştir.

Şimdi hangi demokrasiden ve Milletin adamı olmaktan bahsediyor acaba?
Devlet beğ ile Recep Tayyip ERDOĞAN'ı kıyaslamak için teraziye bile koymam ben...

Devlet beğ Eklemeddin İhsanoğlu meselesinde de kendisine yakışır bir Devlet adamı nezaket ve adabıyla davranmış ve birlikten,beraberlikten,uzlaşmadan bahseden muhafazakar bir aday olan Ekmeledddin İhsanoğlu'nu desteklediğini açıklamıştır.Bu tarihi bir olaydır.Ekmeleddin İHSANOĞLu kazansın veya kaybetsin,sandktan çıkacak her türlü iradeye saygı duymak zorundayız elbette..

Ancak Sayın Devlet BAHÇELİ'nin uzlaşmacı bu tarihi misyonu da unutulmayacak ve tarihteki yerini alacaktır.

Bakınız bir diğer güzel gelişme ise MHP den ayrıldıktan 25 yıl sonra ilk defa BBP siyle ortak bir noktada buluşuyor olmamızdır.Bugüne kadar MHP ne dediyse tersini yapan BBP sinin DESTİCİ ile birlikte daha Milliyetçi politikaları sahiplenmesi BBP ile MHP arasında da gönül köprülerinin kurulmasına vesile olacaktır.

Buda MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ'nin başarısıdır hiç şüphesiz...

Ertuğrul KALAFAT
Editör: TE Bilisim