Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 ÜLKÜCÜ HASSASİYET!

Ülkücü, başını Ülkücünün çekmediği bir meselede olmamalı. Ülkücüler ,Ülkücü olmayan birinin başkan olması adına birbirine girmemeli, kardeşler bir biri ile mücadele etmemelidir. 12 Eylül öncesi üzerimizde oynanan oyunun bir nevisi şimdi yine oynanıyor. Şu an CHP yerinde , AKP yeni dizaynlar peşinde.

Ya MHP ! Ya Ülkücüler !

Onlar üzerinde yine oyunlar oynanıyor. Türk Milleti'nin omurgası olan bu hareket küçülmeli, bölünmeli,yok edilmeli ki, TC Devleti yok oluşa doğru yol alsın. Emperyalistler istedikleri sonuca ulaşabilsin. Türkiye ; bir Irak, Suriye ve diğerleri gibi olabilsin. Parçalansın,dağılsın!

Bu meyanda ,Ülkücü kardeşine saldıranlar ,uyanmalısınız. Birbirine küfreden,birbirine kılıç çeken taraflar ,kininizi kardeşe değil de Türk'ün düşmanlarına, ülkemizi bölmeye ,soymaya çalışanlara ,emperyalistlere ve işbirlikçilerine kusmalısınız. * Biz Türk Milliyetçisiyiz, Ülkücüyüz . Bir reyimiz de olsa Ülkücüye veririz. Ülkücü olmayana ,hele de Türklüğü ayaklar altına alanlara bizden oy beklemeyiniz.

Hareket üzerinde oynanan oyunları çok iyi biliyoruz. Kaba kuvvete baş vuranlar ,Ülkücü liderlere saldıranlar ,saldırtanlar eğer gerçekten de Ülkücü iseler ,iyi düşünmeliler,kullanılmamalıdırlar ,kullanıldıklarını ileride anlayacakları muhakkaktır. Bu arkadaşların davranışlarını kontrol altına almaları hem kendileri,hem camia ,hem de dava açısından çok ehemmiyet taşımaktadır,önem arzetmektedir..

Önceki gün mensubu olduğum ilçe MHP teşkilatının seçim bürosu açılışını AKP ilçe Bşk , AKP li Belediye Bşk ve efradı ile MHP il ve İlçe başkanları ,bazı üyeler birlikte yaptılar. Bu manzara bizleri çok şaşırttı. Ta 14 yaşlarımda iken Türk Ülkücüler Teşkilatına ilk adımımı attığım yıllara gittim. Gümüşhane Ülkü Ocakları yönetim kurulu ,en son Ülkü Ocakları Başkanlığındaki yaptığımız o asil mücadelelerimizi düşündüm. Kaybettiğimiz okulları, karakol nezaretlerinde süründüğümüz günleri ve cezaevindeki günlere gittim geldim. Maddi ve manevi ayrıca zaman kayıplarımız, ailelerimizin çektiği eziyetler gözümün önünden film şeridi gibi geçti.

O baba yiğit Ülküdaşlarım, asena kardeşlerim tek tek bana bakarcasına gözümün önünden geçtiler. Hepsi eminim şunu söylüyorlardır, başkanım, arkadaşım, kardeşim,hocam ,Ülküdaşım bizler Ülkücü olmayan birinin, Türklüğü, Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alan birileri için mi bunca çileyi çektik, Ülküdaşlarımız bu günler için mi,bunlar için mi şehit oldu,gazi oldular? O açılışlara giden Ülkücü arkadaşlarımız acaba neler düşünmektedirler ? Vicdan konumları ne alemde? Velhasıl çok üzgünüz ,çok üzgünüz, çok üzgünüz!!!

Ülkücü olmayan biri başkan olacak diye camiayı halkın gözünde küçük düşürmenin hiç kimseye bir faydası yoktur, zararı yüzde yüz hem davaya,hemde şahıslara ,ülkeye ,Ülkücü Camiaya kesinlikle vardır. Küçük çıkarlar için şanlı davamız yerle bir edilmemelidir, edilmemeli idi!

Saygılarımla...

Cevat NAS


Editör: TE Bilisim