Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Bu Şehit Sahipsiz Mi! 

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinin Çiftçibaşı köyünde Öğretmenlik görevini yaparken yaz Tatilini Geçirmek için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli Pülümür Karayolunda PKK’lı teröristler tarafından öldürülen Şehit Necmettin Yılmaz Sahipsiz mi kaldı

Gazeteci Salih Zengin Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz’ın ölümüyle ilgili yaptığı açıklama “Tunceli Pülümür karayolunda PKK’lı Teröristler tarafından alçakça katledilerek 2017 Yılında Şehit Edilen Necmettin Yılmaz’ın ölümünden Sonra Gümüşhane Haber Gazetesinden Salih Zengin’in Şehit Öğretmenin görev yaptığı Siverek ilçesinde incelemelerinin ardından elde ettiği bilgilere göre Şehit Öğretmenin Ölüm emrini Siverek’ten PKK’lı teröristlere veren birisi olduğu iddiaları yargının gündemine alındı. Adı geçen Şüphelilerin hakkında Siverek Cumhuriyet Başsavcılığının Başlattığı soruşturma Soruşturmanın güvenliği için Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına devredildi. Zengin Güneydoğu’da görev yapan kamu görevlileri gerçekten çok zor şartlarda görev yaptıklarına şahit oldum. Allah Güneydoğu’da görev yapan kamu personelimiz yardımcısı olsun.  Ben bu olayı Başta Gümüşhane Milletvekili Sayın Cihan Pektaş’ın büyük destekleri, Gümüşhane Valisi Sayın Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Eski Milletvekili Prof.Dr. Kemalettin Aydın, Torul Eski Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Köse Eski Belediye Başkanı Şerif Aygün’ün destekleri ile bu zamana kadar bu olayı getirdim. 

Tunceli’de devam eden Soruşturmayı bu zamana kadar kendi imkânlarım ve yukarda isimlerini yazdıklarımın katkıları ile getirdim. Ben iş Adamı değilim sadece Haftalık olarak çıkardığım gazete ile geçimimi sağlayan birisiyim. 

Tunceli’de devam eden davaya artık bir profesyonel  Avukattakip etmesi gerekiyor. Ancak Şehidimizin babası Hamit Yılmaz, her nedense yanaşmıyor. Biz Şehidin babasından para istemiyoruz pul istemiyoruz sadece Avukata bir vekalet verecek  Avlarının katili için avukata vekalet vermeye yanaşmayan kişiyi de  Kamu oyunun takdirine bırakıyorum. 

Mahkemede Aşiretlerin korkusundan ifade vermeye veya tanıklık yapmaya yanaşmayan bize görüntülü röportaj veren kişilerin 3 ‘ü gizli tanıklığı kabul etti.  Diğerleri de edene kadar bu mücadele devam edilecek bu konuda aldığım tehditler hiç umurumda değil yeterki şehit Necmettin Yılmazın Ölüm emrini veren o cani yargıya hesap versin Ben canımı vermeye razıyım.  Bu konuda destek olan herkesdenAllah Razı olsun. Şehit Necmettin Yılmaz’a babası sahip çıkmıyor ama acık ve net söylüyom.  Şehit Necmettin Yılmaz’ın dava dosyasında hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok. Herşeyin hesabını da veririm  hesabını da soracağım. Ben bu yola çıktığımda zaten ölümü göze alarak çıktım birtekAllahıma hesab veririm. 

Bu olayı  yaklaşık 2 yıldır takip Ederken  bize sponsor olun diye gittiğim Siyasiler bizi dilenci  gibi muamele yapan Siyasetciler ve Sivil toplum kuruluşlarınıda  nefretle kınıyorum. Bayramdan Sonra Tunceli Adliyesinin önünde düzenleyeceğim basın açıklamasında  bizi dilencimuamelesiyapan siyasetçileri ve Dernek Başkanlarınıda kamu oyunla paylaşacam.  Buradan  meydalarda vatan millet bayrak diyen icraata geldiğinde  geri adım atanlara Şehitler için dilencide olurum  kırmızı halıda da yürümesini çok iyi bilirim

Editör: TE Bilisim