Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün 4. celsesi görülen davaya, Şehit Cengiz Akyıldız'ın ailesi, müdahil vekili olarak İMAG avukatları, tutuklu sanık ve diğer bir kısım tutuksuz sanıklar ile  sanık müdafileri katıldı.
 
 
Müdahil vekilleri tarafından Mahkeme'den, Cengiz Akyıldız'ın şehit olmasına neden olan saldırının arkasındaki örgüt bağlantısının açığa çıkarılması ve saldırının planlayıcılarının tespiti için araştırma yapılması talep edildi.
 
 
Mahkeme, henüz dinlenemeyen tanıkların dinlenmesine, sanıkların suç tarihindeki telefon kayıtlarının Telekominikasyon İletişim Başkanlığı'ndan istenmesine, olay anına ilişkin yazılı ve görsel medya ile internet sitelerindeki tüm görüntülerin tespiti için İstanbul Emniyeti'ne yazı yazılmasına karar verdi.
 
 
Davanın tek tutuklu sanığının tutukluluk halinin devamına karar veren Mahkeme heyeti, duruşmayı 15 Haziran tarihine erteledi.

Editör: TE Bilisim