Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi öğrencileri 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesinde pkk militanlarınca alçakça şehid edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için mektup kampanyası başlattı. Türkiye’nin her yanından mektupların toplanılacağı kampanyaya yoğun destek var. Mektuplar kitap haline getirilip satılacak elde edilen gelir yine Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun aziz hatırasını yaşatmak için kullanılacak. Alanya İşletme Fakültesi öğrencilerinin bu etkinlik için yaptığı açıklama şu şekilde : Fırat'ın dava arkadaşları olarak ''Mektubum Fırat'a'' adlı projeyi hayata geçiriyoruz.
Fırat'ı en iyi anlayan onun davası yolunda çektiği sıkıntıları yaşayan biz üniversiteli dava arkadaşları Fırat ÇAKIROĞLU'nu unutturmayacağız.

Mektubum Fırat'a kampanyası ile Fırat ÇAKIROĞLU adını yaşatacak bir eser ortaya koyma gayreti sarfedeceğiz.

Fırat'ın davasına adanmış gönüldaşlara çağrımızdır. Yaşı dili dini siyasi görüşü ne olursa olsun Fırat ÇAKIROĞLU'na gönlünde muhabbet besleyen onun için gözyaşı döken tüm vatandaşlarımız MEKTUBUM FIRAT'A kampanyasına katılabilir.

Mektup kampanyasında derece veya bir yarışma sistemi olmayacaktır.Gönderilen her mektup bizim için son derece değerlidir.Bu proje ödül veya herhangi biz kazanç sağlamak için değil Fırat'ın aziz hatırasına yaşatmak için hayata geçirilmiştir.Gönderilen mektuplar seçici bir kurul eşliğinde değerlendirilip Fırat için yazılacak bir kitap da kullanılacaktır.Kitap eğer bir gelir elde ederse elde edilen tüm gelir Fırat ÇAKIROĞLU'nun adını yaşatacak başka bir projede kullanılacaktır.

2 Mart 9 Mart 2015 arasında [email protected] adlı e-posta adresine mektuplarını gönderebilirsiniz.Gönderilen tüm mektuplar derlenip Fırat ÇAKIROĞLU'nun adını fikirlerini yaşatacak bir kitap da toplanacak.

Unutmak ihanettir. Unutursak kalbimiz kurusun. Unutturursak hayat bize dar olsun.
Editör: TE Bilisim